Lenovo Legion 7 15IMHg05, laptop cu design modern

Laptopul Lenovo Legion 7 15IMHg05 are un hardware care vă permite să rulați jocuri la detalii aproape maxime, însă sunt mai multe variante. Poate că nu vă permiteți pe cel cu Core i9 și RTX 2080, dar poate că v-ar plăcea mai mult cu Core i7 datorită prețului. Dotările sunt aceleași indiferent de preferințe sau buget, iar noua serie Legion chiar arată superb. Poate fi achiziționat alături de un mouse și o geantă pentru a fi pregătiți pentru orice, dar poate că ar fi necesare și alte periferice.

Construcția laptopului diferă de cea altor serii și e de înțeles pentru că e una de top și are la interior doar componente de ultimă generație. Motiv pentru care și prețul e cam piperat, iar mulți gameri vor aprecia laptopul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele sunt de la Intel și nu prea am ce să le reproșez, însă producătorii ar trebui să oferă alternative cu procesoare AMD. Pe astfel de laptopuri vedem cel mai bune dotări, componente hardware și tehnologii, iar voi puteți alege un astfel de laptop chiar și dacă nu vă plac jocurile. Autonomia nu va fi la fel de mare ca și la ultraportabile, dar performanțele vor fi similare cu cele ale unui PC. Totuși, datorită dimensiunilor reduse, laptopul are limitări în ceea ce privește upgrade-ul.

Păreri pro și contra

Este acel gen de laptop în care nu mai trebuie să investiți foarte mult sau chiar deloc (aveți destulă memorie și spațiu). Înlocuiește cu ușurință orice laptop sau desktop datorită dotărilor și hardware-ului modern (procesor din cea mai recentă generație). Acum puteți activa setările de Ray Tracing din jocuri sau poate vreți un număr cât mai mare de fps-uri. Are tehnologie fără fir WiFi de tip ax (versiunea 6), port Thunderbolt v3, HDMI 2.0, tastatură RGB și multe altele. Ecranul IPS se comportă excelent când vă jucați jocuri deoarece are o refresh de 144 Hz și luminozitate excelentă (500 niți).

Lenovo Legion 7 15IMHg05 vine cu o baterie mare care poate oferi multe ore de gaming, însă eu aș folosi încărcătorul pentru ca performanțele să fie constante.

Te-ar mai putea interesa