Lenovo IdeaPad A7600, tabletă de 8 inci

Lenovo IdeaPad A7600 e una din noile tablete de la acest brand care s-ar putea să vă placă deoarece e mare, performantă, are Android Jelly Bean, 3G etc. Are un design elegant dar în mare pare destul de simplu. E bine că e mai simplu și un stand ar fi perfect pentru aceasta deoarece puteți poziționa mai bine tableta. Mai precis, veți putea folosi tableta cu ambele mâini ori puteți conecta periferice. Nu cred că e cazul la aceasta deoarece are o interfață bună pentru a interacționa cu degetele. E vorba de Android dar sunt și tablete cu Windows sau iOS, dar nu sunt la fel de accesibile ca și aceasta. Nu vine în mai multe culori dar și dacă ar fi fost disponibilă pe alte culori, tot pe negru arată mai bine.

Nu orice brand oferă o astfel de tabletă și nu uitați că are și 3G. E un tip de conectivitate care vă permite să vă conectați la internet chiar dacă nu e nici un hotspot în apropiere (dar e nevoie de o cartelă SIM cu abonament de internet). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Pe partea de specificații are un procesor Quad-Core de 1.3 GHz, 1GB RAM, 16GB stocare și procesor grafic decent. Ecranul său nu e chiar așa de mic – 8 inci, iar claritatea e evidențiată de panoul IPS, rezoluția HD și de contrastul dinamic mare. Dotările tabletei sunt: camera frontală de 2MP, camera din spate de 5MP, slotul micro SD, WiFi, BT, 3G, port jack etc O mare parte din aceste dotări se regăsesc pe unele tablete, dar nu pe toate.

Nu mi se pare foarte grea pentru o tabletă de 8 inci – 550 grame. Are și A-GPS cu care puteți folosi un program de navigare.

Plusuri: are o autonomie de lucru bună, conectivitate 3G, suficient spațiu pentru aplicații și fișiere, arată bine și poate reda cam orice joc.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad A7600 nu are port HDMI dar poate că nici nu l-ați fi folosit. Putea fi util funcția MHL care e prezentă la multe televizoare însă daor unele telefoane sunt compatibile. Poate pe viitor aceasta va deveni standard și nu mai e nevoie de alte porturi. Dacă vă interesează mai mult interfața, adică Androidul, atunci vă recomand clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Lenovo IdeaPad A7600, tabletă de 8 inci”

Comentariile sunt închise.