K-World M200

Acest media player KWorld M200 e unul dintre cele mai ieftine existente pe piață și asta chiar dacă are suport 1080p, *.mkv (cu dts) și pentru mufă e rețea. Aparatul MediaPlayer K-World M200 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu e deloc mult pentru ce e capabil să facă, iar garanția sa e una normală de 2 ani. Din punctul meu de vedere raportul preț/calitate e foarte bun deoarece la sub 200 lei nu găsești mare lucru. Multă lume e în căutarea unui astfel de aparat deoarece fie are un TV foarte ieftin, fie unul care are un player intern slab și acest gadget te ajută să vezi filme de pe un hard, calculator sau de pe card (are card reader).

Poze

M200 e mic și capabil și asta o să o puteți vedea din clipul de la final care e un preview al capabilităților gadgetului. Vine la pachet cu o telecomandă și din a doua imagine se poate vedea că că are un meniu asemănător cu restul playerelor. De asemenea se vede că are suport torrent pentru descărcarea de pe torente a filmelor.

Aparatul
Meniul

Specificaţii tehnice

Are suport pentru multe tipuri de fișiere audio, video și de imagine și subtitrările sunt cu suport pentru diacritice. K-World M200 are porturi HDMI, USB dar și LAN pentru conectarea sa la o rețea. Despre un browser de Internet nu știu dacă va avea, dar la acest preț nu cred că putem să ne așteptăm la așa ceva (poate într-un firmware viitor).

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte accesibil; e performant în a reda *.mkv, sunet dts, filme 1080p; are suport pentru descărcarea de pe torrent (însă asta depinde și de versiunea softului); telecomanda e una cu butoane amplasate așa încât să ajungi bine la ele.
Contra: nu are suport 3D și nici browser web.

Concluzie

Îmi place KWorld M200 și dacă ai un TV cam slab atunci cred că aceasta ar fi cea mai ieftină variantă de a vedea filme pe el. Pentru ca să-ți faci mai bine o părere despre cum funcționează îți recomand clipul de alături. Sper că nu te descurajează faptul că prezentarea e într-o limbă asiatică și aparatul e realizat tot de asiatici deoarece ASUS e tot un brand din Asia și e printre cei mai populari producători de laptopuri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „K-World M200”

  1. Il am de ceva timp si pot spune ca isi merita banii. Avand un televizor ieftin nu prea mi-am permis un player scump si spre surprinderea mea am dat peste acest model care se descurca de minune.

  2. Nu-l recomand deloc!este foarte limitat in fisierele pe care le citeste,iar diferenta dintre acesta si unul care citeste mult mai multe fisiere este mica!Nu dati banii pe porcarii!

Comentariile sunt închise.