Indesit TIAA12, frigider 290l

Frigiderul Indesit TIAA12 are un volum de 313 l, clasa A+, o înălțime de 175 cm și un design pe alb. E un parat frigorific nou de la acest producător și care după cum observați, are un volum mare dar și un consum mic de energie. Dacă nu știți pentru care model să optați deoarece vreți să renunțați la vechiul frigider de acasă, eu vă recomand unul ca acesta deoarece oferă o capacitate mare de depozitare față de modelele sub 1000 lei. Deasemenea, e realizat din materiale de bună calitate și deci fiabilitatea nu poate pusă la îndoială. Alături de acesta s-ar potrivi și un congelator, deoarece congelatorul acestuia are un volum decent dar s-ar putea ca pe viitor să nu fie de ajuns. Bineînțeles și o ladă frigorifică e la fel de bună dar ocupă mai mult spațiu. TIAA12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acel volum de 313 litri e volumul brut, însă volumul net e de 290 litri din care frigiderul are 235 litri iar congelatorul 55 litri. Deci de aceea v-am recomandat și un congelator. dar poate pentru mulți dintre voi e de ajuns în special dacă mergeți mai des la cumpărături și nu aveți nevoie de un aparat pentru congelare spațios. Nu e dotat cu sistem de răcire No Frost și deci congelatorul trebuie dezghețat și curățat manual. Clasa de eficiență energetică A+ presupune că frigiderul are un consum redus de energie. Din poza de sus se poate observa că nu are dozatoare pentru apă sau gheață. Frigiderul propriu-zi are rafturi din sticlă dar și un compartiment pentru depozitarea legumelor și fructelor.

Designul său e unul pe cât de simplu posibil. Indesit TIAA12 dispune de mânere incorporate, uși reversibile și iluminare interioară. Nu ocupă mai mult spațiu decât unul obișnuit deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime de 65 cm. Pe partea de funcții și siguranță are doar control igienă care e esențial (ar trebui să fie la fiecare model de pe piață).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e unul dintre acele modele care le recomand deoarece e accesibil, raportul eficiență/preț e decent, arată bine și e oferit de un producător cu experiență.

Minusuri: nu prea aș avea ce să reproșez deoarece caracteristici mi se par ok pentru cât costă.

Concluzie

Acest frigider Indesit TIAA12 e o recomandare în acest buget însă dacă doriți ceva mai sofisticat trebuie să scoateți bineînțeles și mai mulți bani din buzunar. Poate fi achiziționat chiar și în rate dacă nu dispuneți de bani cash.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit TIAA12, frigider 290l”

  1. La minusuri ar putea fi trecute zgomotele care se aud din spatele aparatului destul de deranjante mai ales pe timpul noptii si care se pare ca sunt normale din ceea ce am citit pe net.

Comentariile sunt închise.