Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105

Indesit e recunoscut pentru mașinile sale de spălat, iar mașina de spălat Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105 e un model nou care nu costă mult și impresionează prin caracteristici cum ar fi cele 1000 rpm, clasa energetică A și capacitatea cuvei de 4 kilograme. Indesit IWUD 4105 e un electrocasnic foarte subțire și de aceea are o cuvă mică de 4kg, dar restul caracteristicilor nu sunt micșorate, ci sunt aceleași ca la orice alt electrocasnic de acest tip. Trebuie menționat că are culoarea albă, iar programele pot fi urmărite pe ecranul din dotare (display).

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și puteți vedea din cele scris mai sus că stă excelent când vine vorba de raportul calitate preț deoarece costă undeva în jurul sumei de 1000 lei, iar dacă garanția de 2 ani vi se pare mică atunci există posibilitatea să o extindeți până la maxim 4 ani, dar această posibilitate depinde de magazin.

Poze

Da, arată ca IWSD 4105(EU).

Din față

Specificaţii tehnice

Indesit 4105 are o putere de centrifugare de 1000 rotații și asta o poziționează în clasa B de eficiență la centrifugare și nu e deloc rău. Din punct de vedere al consumului de curent stă foarte bine deoarece consumă undeva la 1,33 kwh într-un program normal, iar dacă e să vorbim de consumul de apă atunci și acesta e mic deoarece consumă undeva la 40 litri de apă tot într-un program de tip normal.

Și eficiența la spălare e tot clasa A și astfel aceasta face din acest electrocasnic unul foarte bun. 4105 e o mașină ieftină care duce a premium datorită claselor B și A.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe dotări folositoare, prețul nu e mare, e economică și eficientă. La plusuri ar putea intra și funcția Eco Time care presupune că puteți spăla mai puține rufe (mai puțin de 3kg) cu un consum inferior de resurse. Această funcție e întâlnită și la alte branduri sub numele de program rapid, dar funcția program rapid nu e la fel de bun ca Eco Time.
Contra: capacitatea cuvei e mică, dar până la urmă e vorba de o mașină mică sau slim.

Concluzie

IWUD 4105 e un electrocasnic care se evidențiază prin prețul mic de achiziție, designul super slim (subțire), programul rapid – Eco, și eficiența de care dă dovadă. Am postat și un preview pentru a vă face o părere despre cum arată, dar trebuie să știți că e vorba despre un model similar.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105”

Comentariile sunt închise.