Indesit BWA 71283X W EU, mașină de spălat rufe cu eficiență A+++

Mașinile de spălat rufe pot avea diferite specificații în funcție de buget și generație, iar Indesit BWA 71283X W EU este un model recent lansat. Caracteristicile tehnice sunt satisfăcătoare pentru o familie de până la 4 membri și depinde de pretențiile fiecăruia. Poate că vă doriți ceva mai multe tehnologii sau poate să fie mai compactă, iar specificațiile să fie la fel sau mai bune. Ușa mașinii este evidențiată de un finisaj gri, iar programul rapid are un buton albastru care nu poate fi neglijat.

Printr-o singură apăsare puteți spăla în numai 45 minute articole din bumbac și sintetice care nu sunt atât de murdare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un model standard care poate fi pus blatul din bucătărie și nu cred că vă deranjează faptul că are o adâncime de 57 cm. Cele cu adâncime mică (45 cm) sunt pentru cei care vor să pună mașină pe un hol, în baie sau poate în dressing lângă un uscător. Ideea este că unele mașini ocupă mai mult sau mai puțin spațiu, însă mai sunt importante și alte aspecte: consum, funcționalitate, ușurință în utilizare, fiabilitate, preț.

Păreri pro și contra

Nu cred că a fost mai ușor să spălați articolele care le purtați zi de zi, trebuie doar să apăsați butonul Push&Go (2 secunde). Puteți îndepărta petele cu ajutorul unei opțiuni prezente pe panoul de control, iar interfața poate fi blocată dacă nu vreți ca să apese altcineva pe butoane (copii). Un număr mare de programe de spălare este un plus pentru orice mașină de spălat, iar acest brand le-a enumerat pe sertarul din stânga nefiind loc în jurul butonului central. În dreapta se află un panou de control digital unde puteți face câteva modificări (schimba câțiva parametrii – temperatură, centrifugare) sau alegeți anumite funcții (timer de până la 9 ore, blocare acces interfață).

Alegerea finală este a voastră și acest brand oferă dotări bune pe aceasta. Indesit BWA 71283X W EU este echipată cu un motor modern care este foarte popular datorită fiabilității sale – Inverter. Acesta asigură un consum mai mic de energie, o funcționare silențioasă și o durată de funcționare îndelungată.

Te-ar mai putea interesa