Indesit MTWE71252WEE, mașină de spălat rufe cu MyTime și Fast Cycles

Modelul din imagine Indesit MTWE71252WEE poate fi destul de util chiar și pentru familiile numeroase deoarece are o capacitate de spălare bună. Bineînțeles, nu poate oferi cele mai bune specificații tehnice în acest buget, iar dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult, puteți lua în calcul chiar și o variantă cu capacitate 9 kg sau alte dotări de top. Designul aparatului este simplu și este complet alb, pe când alte modele vin cu ușă neagră sau tot aparatul este pe altă culoare.

Un model nou oferă un consum foarte mic, adică eficiență energetică va fi A+++ și eu nici nu aș putea recomanda o mașină cu eficiență inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt mașini care pot avea o adâncime foarte mică (până în 45 cm), iar acelea sunt numite Slim (înguste). Voi decideți care model vi e potrivește și dacă va fi pus într-o cameră mare, atunci dimensiunile ei nu sunt atât de importante.

Consumul anual de energie este influențat și de performanțele mașinii, astfel că o mașină cu aceeași clasă energetică și capacitate de spălare diferită poate avea un consum diferit. În ceea ce privește acest model, vedem un consum de numai 175 kWh.

Păreri pro și contra

Cu FastCycles puteți spăla la capacitate maximă în numai 1 oră fără a sări peste cicluri, iar alte programe au o durată chiar mai mică. Cu alte cuvinte, acest brand oferă mașini care pot spăla bine într-un timp mult mai scurt. Programele pot fi ajustate cu ajutorul unor opțiuni: selector temperatură, opțiune anti-pată, programare întârziată, selector turație stoarcere, opțiune articole sport și multe altele. Tehnologia Water Balance Plus reduce consumul resurselor la anumite cicluri fără a afecta rezultatele. Indesit MTWE71252WEE vine cu numeroase programe de spălare pentru diversele rufe și este bine să le sortați conform programului stabilit pentru a obține rezultatele dorite.

Să nu uităm că este vorba de un brand foarte popular care oferă aparate electrocasnice foarte bune. Fiecare producător oferă tehnologii atractive pe mașinile sale și sunt ceva mai numeroase pe variantele scumpe. Voi decideți cât de utile sunt acele tehnologii sau poate că sunt doar marketing.

Te-ar mai putea interesa