HTC S510B Rhyme

Acest telefon mobil HTC S510B Rhyme Silver (cunoscut ca și HTC Bliss) e un model de recomandat persoanelor care se accesorizează în funcție de culoarea aleasă pentru ziua respectivă. Aici mă refer mai mult la doamne și domnișoare, și spun asta pentru că nu se știe în ce culori va fi disponibil (pe diverse site-uri se vehiculează doar culoare mov). Acesta a fost lansat după cunoscutul HTC Sensation XE. Să sperăm că vor fi și niște culori mai bărbătești (negru, maro, argintiu sau chiar și alb) pentru cei care își doresc acest model Rhyme. E un model cu ecran mare, memorie RAM generoasă dar cu un procesor cam slab (de 1GHz cu un singur nucleu). Designul e unul foarte elegant și simplist, care împreună cu interfața 3.5 fac ca acesta să devine un gadget modern și care nu ar trebui să lipsească din nici un buzunar sau nici o geantă. Acest S510B Rhyme vine și într-o variantă similară pentru compania Verizon, dar ambele arată la fel. Acest model a fost lansat în România. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Rhyme are un ecran Super-LCD tactil de 3.7 inci. Acesta re o rezoluție 480 cu 800 pixeli care reproduce 16 milioane de culori. Pe acesta vom vedea cea mai nouă interfață HTC Sense (3.5) și sistemul de operare 2.3.4 Gingerbread de la Android. HTC Rhyme are și: accelerometru, patru butoane senzitive și un senzor de proximitate. Setul de căști cu bass oferit în pachet poate fi conectat la jack-ul 3.5 mm al acestuia. Din memoria internă de 4 giga probabil doar 1 giga e disponibil, iar memoria RAM are o capacitate de 768 MB.

În pachet vom găsi și un card de 8 giga care e unul microSD bineînțeles. La capitolul comunicații are bluetooth 3.0 cu A2DP, WLAN, 3G, GPRS și EDGE. Pentru fi conectat la PC aveți nevoie de un cablu de date microUSB-USB 2.0 în cazul în care nu este inclus unul în pachet.

HTC S510B Rhyme vine cu o cameră foto principală de 5 MP cu blitz LED, autofocus și filmare HD dar are o cameră foto secundară VGA. Mai are: radio FM cu RDS, browser HTML, diverse aplicații preinstalate, GPS cu suport A-GPS, busolă digitală, player media etc. Autonomia e asigurată de un acumulator de 1600 mAh – 620 de minute de convorbiri și 340 de ore în stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are cea mai nouă interfață, arată foarte bine, autonomie decentă, destulă memorie RAM, are card inclus, ecran generos și ideal pentru navigare web.

Minusuri: ar fi procesorul Single Core de 1 GHz numit și Scorpion.

Concluzie

Acest HTC S510B Rhyme e un model care se adresează mai mult fetelor datorită culorii și performanțelor mici. Iar designul e unul destul de elegant pentru a nu lipsi din nici o poșetă sau geantă. Jos am pus un clip în care puteți vedea acest smartphone ca să vă faceți o idee mai bună despre acesta.

Te-ar mai putea interesa