HTC Puccini 10

Se pare că producător de telefoane mobil şi mai nou şi de tablete PC intenționează să mai scoată o tabletă – tableta HTC Puccini 10 care va fi următorul model cu Android. Momentan acest producător se poate lăuda doar cu modelul HTC Flyer 7 care este disponibil la diverse magazine online. Lansarea modelului Puccini a avut loc la sfârşitul lunii trecute şi mulţi critici spun că va avea un „succes” ca şi predecesoarea, adică nu se va vinde precum cele Samsung sau Dell. Acest lucru se datorează faptului că nu vine cu mai nimica nou spre deosebire de celelalte modele, plus că HTC Sense nu prea arată prea bine pe tablete.

Spre deosebire de Flyer, tableta HTC Puccini 10 are un ecran de 10,1 inci la o rezoluție HD+ de 1280 cu 800 pixeli. Va avea sistem de operare Android 3 Honeycomb, procesor Dual Core de 1,5 GHz și cam atâta se știe despre acestă nouă tabletă. Va fi o tabletă cu 3G deci veţi beneficia de internet indiferent unde v-aţi afla. Nu cred că va atrage multe priviri datorită faptului că aceste specificaţii le găsim pe multe tablete, și mă refer la faptul că HTC Puccini va fi o tabletă PC ca oricare alta şi se va adresa doar fanilor HTC. Sistemul de operare va avea o interfață ca a tabletei Flyer, Sense 3.0.

Acest tablet PC HTC Puccini 10 cică va costa undeva la 600-700 de euro, deci se va adresa unei categorii mai mici de persoane, mă refer la faptul că doar cei cu bani şi-o vor cumpăra. Poate peste o lună vor fi atât de multe tablete încât vom avea din ce alege, poate vor fi și la prețuri sub 1.000 de lei de la producători cunoscuți. 😉

Te-ar mai putea interesa