HTC Desire X

Cei de la HTC au scos un nou telefon – HTC Desire X care vine în două culori, adică Stealth White și Stealth Black. Acest gadget se recomandă printr-o mulțime de facilități și caracteristicile sale tehnice de top. Aceste caracteristici ar fi un procesor Snapdragon de tip dual core, 768 mega memorie RAM, ecran de 4 inci cu rezoluție 480 x 800 și OS Android 4. Dacă mă gândesc bine nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

În imaginile de alături puteți vedea atât modelul negru, cât și pe cel alb. Modelul negru este prezent în prima și a doua (partea dreaptă) poză. Mai multe despre cum arată puteți vedea din preview-ul de la final. Eu aș zice că e un frate mai mic al lui One X deoarece arată destul de asemănător.

Modelul negru
Spatele modelului alb

Specificaţii tehnice

După cum ziceam și la început, caracteristicile sunt de top. Are 4GB memorie internă și dacă nu vă ajunge atunci puteți atașa un card de maxim 32 giga. Ecranul este unul de 4 inci și poate afișa imagini de calitate deoarece are rezoluție de 480 pe 800 pixeli. Camera este una mai mult decât decentă fiind de 5MP cu LED. Am citit că nu poate filma HD, ci doar 480p, dar nu cred să nu poată filma 720p… trebuie testat.
Are 3G, însă nu are o a doua cameră care să te ajute la video telefonie. Din păcate nu are nici NFC, dar are USB și bluetooth, iar standardul wireless N e suportat de gadget.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține mult, adică o zi dacă îl folosești mult și vreo 30 de zile dacă nu-l folosești deloc; raportul dintre preț și calitate e foarte bun; nu doar are ecran clar, ci și sunetul va fi la fel datorită tehnologiei Beats Audio.
Contra: nu are o cameră secundară, iar cea principală nu filmează HD, ci doar 480p și nu știu dacă se poate forța să filmeze la 720p.

Concluzie

Desire X de la HTC este un telefon excelent pentru persoanele care vor un mobil din clasa middle. Este dotat cu interfața HTC Sense 4, iar meniurile vor rula fluent grație procesorului rapid de la Qualcomm. Dacă vreți să vă faceți mai bine o impresie despre cum arată acest model atunci vă recomand clipul de alături. Se poate vedea foarte clar că modelul alb arată cel mai bine. 😉

3 comentarii la „HTC Desire X”

  1. Telefonul arata foarte bine, iar camera chiar nu filmeaza 720p. Asta e. Pretul mi se pare bun si cred ca este o concurenta foarte buna la S3 mini dar si la fratele One X care costa dublu si care mie mi se pare prea mare.

  2. Poți să-l comanzi online de aici și ți-l aduce acasă în maxim 24/48 ore. Transportul e gratuit iar online e întotdeauna mai ieftin ;). În cazul în care lucrezi, poți trimite comada online de aici și să-l ridici din showroomul din Brașov.

Lasă un comentariu