HTC ChaCha

Prin februarie scriam că a apărut telefonul Facebook – telefonul mobil HTC ChaCha – iar acum pe la jumătatea lunii iunie va fi lansat şi în România la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Pe Internet au apărut poze încă de la începutul anului cu telefonul sau telefoanele Facebook. Mie nu-mi place acest ChaCha, deşi sunt telefoane făcute de o companie mică din MB (deci vor fi foarte ieftine) nu e pe placul meu deoarece parcă văd că vor fi telefoane special făcute pentru a sta pe Facebook, iar eu nu stau aşa de mult pe Facebook în sensul că mă folosesc eu mai mult de el decât se foloseşte el de mine. 😀

Prin februarie

Cam aşa arăta HTC ChaCha sau HTC ChaChaCha prin februarie când era un concept.

În mână

Aşa arată acum… mult mai bine.

Plusuri pentru aceste telefonane HTC ChaCha ar fi faptul că vor intra pe piaţă când aceasta va fi saturată de gadgeturi (tablete, telefoane super inteligente şi laptopuri super economice, oarecum) şi din această cauză s-ar putea să fie foarte ieftine. Un alt plus este faptul că vor veni cu Android, iar eu sunt un fan al acestui sistem de operare.

Minusuri ar fi faptul că arată cam nasol pentru unii, dacă vor arăta ca în poză, şi presimt că vor fi blocate doar pe modulul telefon şi pe aplicaţia de Facebook, dar se vor găsi băieţi deştepţi care să schimbe asta.

Nu-mi voi cumpăra un astfel de telefon Facebook ca acest telefon mobil şi dacă l-aş primi moca n-aş avea ce face cu el, dar cu cât este mai saturată piaţa cu atât se vor ieftini gadgeturile, iar asta înseamnă progres şi noutăţi.

Ar fi cazul să scriu şi câteva specificaţii tehnice şi pot spune despre HTC ChaCha că impresionează la acest capitol. Are un ecran de 256 mii de culori, o rezoluţie de 480 pe 320 pixeli, tastatură qwerty, ecran gorilla glass (foarte rezistent), Android 2.3 ca sistem de operare, cameră de 5 megapixeli, WLAN, 3G, procesor de 800 megaherţi şi baterie de 1250 mAh. Preţul va fi unul la 270 euro, deci vreo 1099 lei la noi în România. Nu are procesor dual core, dar nici nu e nevoie de aşa ceva în opinia mea.

În cazul în care eşti o persoană dependentă de Facebook sau Facebook-ul e dependent de tine atunci acest telefon mobil HTC ChaCha ar fi ideal pentru tine.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „HTC ChaCha”

 1. Vreau sa cumpar si eu acest telefon, dar nu am gasit vreun magazin care sa il aiba in stoc.
  E mai mult un telefon pentru cei care vor sa fie conectați la Facebook tot timpul si se pare că are suport pentru mesageria si chat-ul Facebook.
  Nu ma intereseaza asa de mult retelele sociale dar scriu foarte mult mesaje si m-ar ajuta acest telefon destul de mult.
  Numele de ChaCha mi se pare nereusit dar telefonul arata foarte bine din clipurile care le-am vazut pe internet si pe youtube.
  Acum am un Wildfire primul model si as vrea sa il schimb neaparat cu acest HTC ChaCha.
  Sunt foarte nerabdatoare sa vad care magazin il va aduce si cand.

 2. salut !!!!
  eu am vazut in bacau acelasi telefon la petul de 479 ron si inca nu l-am cumparat .
  PS: Daca scadeti preturile poate il cumpar de la voi

 3. Salut . Am eu acest HTC si sunt foarte incantat de el , nu folosesc foarte mult facebook , nu este neaparat un telefon pentru facebook , recomand acest telefon

Comentariile sunt închise.