HP Pavilion G6-2210sq

HP Pavilion G6-2210sq este un Pavilion care vine la pachet cu Windows 8, procesor Intel Pentium B960 și 4 giga memorie RAM. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop excelent pentru sarcini de tip office. Filmele se vor vedea foarte bine deoarece ecranul laptopului e de 15,6 inci cu rezoluție HD+.

Poze

G6-2210sq e un model de culoare neagră precum G6-2210sq (un model de gaming). Ecranul e unul de 15 inci, după cum ziceam anterior, tastatura numerică este prezentă, iar greutatea e de undeva la 2,4 kilograme. Aspectul său e unul business și de aceea cred că ar fi un notebook foarte bun chiar și pentru oamenii de afaceri, chiar dacă nu are cip grafic cu memorie dedicată.

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

HP G6-2210sq este un model dotat cu ecran LED, multiple porturi, procesor dual core de la Intel și multă memorie, dar și mult spațiu de stocare. Printre porturile cu care e dotat acest notebook se numără VGA, USB 3 și HDMI. Bateria e una normală de 6 celule și o să țină undeva la 3-4 ore maxim. Faptul că vine cu Windows 8 preinstalat e un lucru bun deoarece nu va trebui să vă bateți capul cu instalarea Windows-ului sau a driverelor.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine cu o fiabilitate excelentă și dovadă o face construcția rigidă, dar și posibilitatea extinderii garanției la mai mult; vine cu o sumedenie de porturi care te vor ajuta să conectezi la laptop diferite aparate; e realizat de un brand de renume care face laptopuri de cea mai bună calitate; garanția este extensibilă cu unul ori doi ani în funcție de bugetul dumneavoastră.
Contra: la acest preț… nimic.

Concluzie

Este printre primele laptopuri care vine cu Windows 8 și de aceea cred că va fi foarte vândut. Prețul nu e deloc mare pentru un laptop „biznis” și aspectul  unul de nota 10. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere mai bine despre ce poate și trebuie spus că laptopul de mai jos nu vine cu Windows versiunea 8. Windows 8 este caracterizat de acea interfață Metro UI care e prezentă și pe telefoanele cu Windows Phone.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion G6-2210sq”

  1. Este un laptop interesant si cred ca va avea succes deoarece vine cu Windows 8, insa nu stiu daca acea interfata mai e numita Metro UI. Eu am citit undeva ca Microsoft i-a schimbat numele in metro sau ceva de genul.

Comentariile sunt închise.