HP Pavilion dv6-3298en

Dacă sunteți fani HP sau HP DV6 și vă mai plac și jocuri atunci un astfel de laptop HP Pavilion dv6-3298en care vine cu procesor i5-480M, 4 giga de RAM și placă video dedicată AMD Radeon HD 6550. Deci puteți juca orice joc pe acest laptop având în vedere că are un procesor destul de performant și o placă video pe 128 de biți. HP Pavilion dv6-3298en are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în preț mai sunt incluse un router și o geantă, ambele undeva la 150 de lei. Design-ul este și el unul destul de reușit pe culoarea neagră cu un desen interesant în partea dreaptă la interior și pe ambele părți pe capac.

Poze

Tastatură și touchpad
Pornit

Specificații tehnice și review

Procesorul este unul Intel model i5-480M care are o frecvență de 2,6 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul LCD LED are o diagonală de 15,6 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga de tip DDR3 și poate fi upgradată până la 8 giga cu o investiție minimă deoarece mai are un slot liber. Hard disk-ul Serial ATA are un spațiu de stocare de 640 de giga la o viteză de rotație de 5400.

Placa video dedicată AMD HD 6550 are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți și rulează orice joc la detalii maxime. Cât despre cea integrată Intel HD Graphics pot spune că este ideală pentru vizionarea de filme HD și atunci când nu vă jucați deoarece oferă o autonomie ridicată. La capitolele multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, tehnologie Dolby Advanced Audio, Altec Lansing, port HDMI, port VGA, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, microfon, un USB 3.0, patreu USB-uri 2.0, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: HP Pavilion dv6-3298en cântărește doar 2,4 kilograme, Windows 7 pe 64 de biți licențiat, autonomie de lucru este undeva la 3-4 ore, are configurație pentru jocuri și nu numai, are USB 3.0 care presupune un plus de viteză de transfer (de exemplu un film Blu-Ray în mai puțin de un minut), arată destul de bine și materialul din care este realizată carcasa este unul de bună calitate.

Ca minusuri: nu are tastatură numerică.

Concluzie

Acest laptop HP Pavilion dv6-3298en este unul Premium dar ceva mai ieftin decât altele din aceeași categorie și are un raport calitate/preț foarte bun, motiv pentru care îl recomand.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „HP Pavilion dv6-3298en”

  1. Un laptop DV6 perfect este acest HP Pavillion. L-am luat acum 3 saptamani si dupa un review. DV6 este un notebook pentru cei care vor mai mult decat un laptop conventional si pentru cei care apreciaza luxul sau bunul gust.
    Nu regret achizitia lui si il recomand in continuare.

  2. Perfecţiunea e cu greu de atins, dar cei de la HP se pare că au atins-o cu acest Pavilion. Mă bucur că te bucuri şi îl recomanzi în continuare.

  3. La acest dv6 review ai uitat sa specifici mai multe minusuri cum ar fi pretul mult prea mare pentru ce poate, ca nu are 7200 rotatii la hard drive, placa video care are doar 128 de biti si ecranul de doar 15 inch.
    Avand in vedere ca este un laptop cu pretentii sau de pretentii cred ca trebuia sa aiba un ecran mai mare si un hard mai rapid de preferat SSD sau SSH.

  4. HP Pavilion dv6-3298en este un laptop care face ce promite și dacă avea ce scrii tu că are în minus atunci avea un preț mult mai mare, dar nici nu cred că-ți trebuie o placă video mult mai bună sau un SSD. Ecranul putea fi mai mare dar atunci Acest HP DV6 nu mai era așa de portabil.

Comentariile sunt închise.