HP Pavilion dv6-3150eq

Dacă te interesează un laptop premium atunci ar trebui să iei în considerare acest laptop HP Pavilion dv6-3150eq deoarece nu este scump şi vine ca o alternativă la HP Pavilion dv6-3299en care e ceva mai scump. Îl recomandă procesorul i3, placa video dedicată, designul foarte reuşit, cei 4 giga de RAM şi hardul de 500 de giga. Fiind un laptop premium normal că vine cu Windows 7 instalat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Din lateral

Specificaţii tehnice şi un mic review

HP Pavilion dv6-3150eq vine cu un procesor i3 care are placă video integrată în procesor şi această placă video e de tip Intel HD. Ecranul e de 15,6 inci şi rezoluţia e de 1366 pe 768 pixeli. E realizat cu tehnologia LCD LED şi asta înseamnă că are un consum mai mic de curent şi baterie. Are instalaţi 4 giga de RAM de tip DDR3 şi suportă maxim 8 giga la frecvenţa de 1333 megaherţi. Dacă mai vreţi să-i puneţi încă 4 giga atunci trebuie să ştiţi că are încă un slot liber. Hardul este unul de 500 de giga la 7200 rotaţii pe minut şi e de tip Serial ATA. Placa video este un ATI 5470 la 512 mega de RAM şi mai are şi una integrată în procesor care e HD.

Pe partea de multimedia HP Pavilion dv6-3150eq are unitate DVD, difuzoare stereo cu SRS, cititor de carduri şi webcam. Ca porturi are PC MCIA, LAN, audio, eSATA, microfon, USB, HDMI şi VGA, iar pentru comunicaţii se foloseşte de modem, LAN şi WLAN. Are baterie cu 6 celule, nu are tastatură numerică, e argintiu şi vine cu Windows 7 instalat. Poate ar trebui să instalaţi Windows 7 PS1 pentru ca Windows-ul să fie mai sigur.

Păreri pro şi contra

Pro: HP Pavilion dv6-3150eq arată bine, are o multitudine de porturi, vine cu Windows şi nu mai trebuie să vă bateţi capul să cumpăraţi CD-ul şi să-l instalaţi apoi. Performanţe laptopului sunt peste medie, dar totuşi nu este un laptop de gaming deoarece placa video nu este una extrem de bună, ci una medie ca performanţe.
Contra: e cam scump (preţul de 2999 lei nu e accesibil oricui) şi placa video nu e de gaming. Dar, sunt sigur că cei care-l vor achiziţiona nu-l vor folosi pentru gaming.

Concluzie

Laptopul HP Pavilion dv6-3150eq este un laptop premium la un preţ accesibil şi dacă sunteţi o persoană stilată probabil că-l veţi cumpăra datorită felului în care arată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Pavilion dv6-3150eq”

 1. Intotdeauna mi-am dorit un HP si acest HP Pavilion dv6-315eq fost primul meu laptop de genul.
  Pretul e cam maricel dar va sigur ca face toti banii.
  Am prin si oferta cu geanta si rutarul gartis ca si cadou si asta a fost ceva.
  Fratele meu a avut ceva asemanator cu dv6 adica un dv5 dar nu se comapra. Raportul calitate pret este acelasi de la Hewlett Packard… adica excelent.
  Procesorul nu este un model nou de i3 insa isi face treaba bine. Nu mi-a trebuit un procesor de ultima generatie ci mi-a ajuns un model de i3 din generatia veche.
  Ecranul e LED si face toti banii. E mare pacat ca nu suporta o rezolutie mai mare, dar trebuie sa stii ca nu am probleme cu redarea filmelor 1080 deoarece are o placa dedicata de la Amd.
  HP Pavilion dv6-315eq sta destul de bine la capitolul sunet ca din cate am vazut e de la Dolby, dar eu am conectat castile mele de la Phlisps is se aud foarte bine pentru ca sunt 5.1.
  Are 4GO RAM dar nu consuma mai multe de 1 jumatate. Cel mai bun e hardul care desi are 7200 rotatii tot e unul silent.
  L-am luat in special pentru design si mi-a placut foarte mult tastatura care e antistropire. Cititorul de amprente nu m-a ajutat la nimic.
  Designul este foarte reusit si laptopul iti da impresia de aparat robust.
  HP Pavilion dv6-3150eq e un notebook premium si de aceea are placa PCMCIA.
  Vine cu Windows 7 fara servis pac si am dat unul de pe net si nu mi-a facut vreo problema.
  Asadar HP dv6-3150eq este un laptop foarte atractiv vizual si cu tehnologie de mana intai si nu regret ca l-am luat.

 2. Laptopul e mai mult unul business, dar nu neaparat, şi de aceea are cititor de amprente în unele variante de configuraţie.

Comentariile sunt închise.