HP Pavilion 23xi

HP Pavilion 23xi e un monitor de 23 inci care vine ca o alternativă cu un ecran mai mare la Pavilion 22xi, iar principalele atuuri față de alte modele ar fi ecranul IPS, porturile disponibile, rezoluția ridicată și multitudinea de standarde de calitate care le trece cu brio. Nici nu costă prea mult, pentru un monitor IPS, deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un periferic care e destinat atât profesioniștilor cât și utilizatorilor casnici care vor mai mult.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că HP 23xi e foarte asemănător cu modelul 22xi care l-am amintit anterior. E tot un model argintiu, iar față de alte HP-uri acesta e slim, adică foarte subțire. Din această cauză nu o să ocupe prea mult loc pe birou, iar despre ecran trebuie spus că e unul foarte clar mulțumită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli.

Monitorul

Specificaţii tehnice

Perifericul de față are niște detalii tehnice destul de impresionante deoarece re ecran de 23 inci cu rezoluție FullHD. Iar, din orice unghi ai urmări imaginea ea e foarte clară pentru că ecranul e cu tehnologie IPS care garantează unghiuri de vizibilitate ridicate. Contrastul e unul ridicat deoarece cel dinamic e de 10 milioane la 1, iar cel tipic e de 1000 la 1. Chiar dacă timpul de răspuns e de 7 milisecunde, acest lucru nu e rău dacă nu îl luați special pentru jocuri.
Venind cu port VGA și DVI vă asigură că puteți conecta orice tip de PC. VGA-ul e un port analog care a fost des folosit în trecut, iar multe laptopuri încă îl mai au.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; e realizat de un brand foarte apreciat de segmentul profesionist, dar și de consumatorii normali; consumul de curent nu e deloc mare în condițiile în care consumă 30 de W; greutatea monitorului e scăzută; imaginea e foarte clară datorită panoului IPS și a caracteristicii anti-glare.
Contra: nu are port DisplayPort.

Concluzie

Pentru cei interesați de un monitor util la proiectare ori la vizionat filme acesta ar fi recomandarea mea. Corespunde numeroaselor standarde și asta ne arată că e un aparat testat. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are chiar și o aplicație numită HP My Display care o să te ajute la reglarea monitorului dacă e nevoie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion 23xi”

  1. Salut, mi-am luat si eu monitorul asta acum vreo saptamana, si mi se pare ca are o folie pe el, dar nu imi dau seama daca trebuie scoasa sau nu. Voi ce ati facut?

Comentariile sunt închise.