HP Pavilion 15-dk1015nq, laptop cu i5-10300H şi GTX 1650 Ti

HP Pavilion 15-dk1015nq e un laptop care poate fi inclus în categoriile multimedia şi gaming deoarece vine cu procesor i5 H şi placă video GTX. E un model care stă bine şi la capitolul portabilitate deoarece are o autonomie de 5 ore şi o greutate de 2,3kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu componente moderne care fac ca totul să ruleze fluent.
Din poza de alături se poate vedea că laptopul e unul cu un aspect sobru care-l face potrivit şi pentru segmentul business.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-dk1015nq e echipat cu procesor i5 10300H care are 4 nuclee. E un procesor puternic care scoate 8823 puncte la cpubenchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD panel IPS şi strat anti-glare. Se poate spune că e un afişaj perfect pentru persoanele interesate în a vedea filme pe el.
Memoria RAM instalată e de 16GB, iar pentru stocare are SSD şi HDD. Componenta Solid State Drive va ajuta la accelerarea diverselor sarcinilor.
Placa video e GTX 1650 Ti cu 4GB memorie video. E o placă suficientă pentru majoritatea jocurilor.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb stă excelent pe partea de porturi deoarece are 4 USB, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac.

Modelul acesta stă bine pe partea de ergonomie deoarece are tastatură iluminată, greutate redusă şi ecran cu finisaj mat.

Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB.

În cazul în care vreţi un laptop mai performant atunci vă recomand unul cu i7 şi RTX.
Modelul de faţă e unul pentru persoanele interesate de ceva în care să se poată baza acasă ori la serviciu. Face faţă celor mai solicitante sarcini, chiar şi celor profesionale.

Te-ar mai putea interesa