HP Pavilion 15-dk0041nq, laptop de gaming excelent

Modelul din imagine HP Pavilion 15-dk0041nq are un hardware excelent pentru cât costă, dar poate fi și upgradat dacă vreți un plus de spațiu sau memorie RAM. Face parte dintr-o serie dedicată pasionaților de gaming și nu numai, iar prețul e mai atractiv decât în cazul variantelor Omen. Designul este plăcut și tastatura iluminată de culoare verde iasă în evidență ușor datorită finisajului negru.

Sunt multe laptopuri similare, dar nu și la același preț, iar voi îl puteți folosi strict ca înlocuitor pentru vechiul sau actualul PC. Evident, un laptop cu ecran de 17 inci ar fi mai potrivit însă specificațiile sunt aceleași (IPS și rezoluție 1080p). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent cel mai bun procesor Core i5 pentru gaming, adică e vorba de o versiune de tip H care are o frecvență nominală mai mare. Acesta are o placă video integrată decentă care poate rula conținut divers, însă se comută automat pe placa dedicată când jucați jocuri sau vizionați filme. În astfel de situații, autonomia scade și e recomandat să aveți conectat încărcătorul. Poate fi folsoit ca și un PC, adică să nu vă folosiți de baterie doar când vă deplasați sau nu vă aflați la birou. Mouse-ul perfect pentru acesta ar putea fi unul de la Razer sau altul cu design pe verde.

Păreri pro și contra

Vedem un IPS foarte bun care oferă o calitate video excelentă și numeroase detalii datorită rezoluției Full HD. Placa video dedicată GTX 1650 Ti poate rula cele mai noi titluri la detalii satisfăcătoare și poate că vă interesează să aveți doar un număr de fps-uri. Conectivitatea acestui laptop este excelentă și se vede din pozele de prezentare că are porturi dispuse bine și sunt numeroase. Calitatea audio e satisfăcătoare cu difuzoarele Bang & Olufsen doar că nu oferă multă putere ca și un sistem clasic.

HP 15-dk0041nq are un preț atractiv pentru că are doar Free DOS și nu sunt prezente componente foarte scumpe. Mă refer la faptul că nu are un Core i7 sau grafică RTX, iar restul componentelor pot fi îmbunătățite (memorie RAM și SSD).

 

Te-ar mai putea interesa