HP Pavilion 17-cd1032nq, laptop cu diagonală mare și grafică dedicată

Seria de laptopuri Pavilion de la HP este o variantă puțin mai accesibilă decât seria Omen și oferă un hardware similar. HP Pavilion 17-cd1032nq este un model care l-aș recomanda deoarece oferă un ecran cu diagonală mare de 17 inci. Diferența se vede foarte ușor dacă ați avut un laptop cu ecran de 15 inci și veți aprecia mult noul laptop care oferă și hardware mult mai avansat. Poate fi utilizat ca și un înlocuitor pentru vechiul desktop deoarece are numeroase porturi, dotări și nu sunt necesare multe periferice. Poate că un mouse este obligatoriu, touchpad-ul fiind util doar când călătoriți și nu vă aflați la birou.

Cam așa arată laptopul, iar tastatura e iluminată pe verde și culoarea aceasta iasă în evidență pentru că laptopul e complet negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe laptopuri ca și acesta însă sunt diferențe mici între ele care influențează prețul, iar voi veți găsi varianta care vi se potrivește sau care o puteți alege în acel buget. Pentru că a fost lansat recent, vedem o placă video ca GTX 1660 Ti, dar și tehnologie Wifi ax pentru a vă bucura de o viteză de transfer maximă (similară cu cea prin cablu).

Păreri pro și contra

Laptopul acesta oferă o configurație satisfăcătoare: cel mai bun procesor i7 pentru gaming, suficientă memorie RAM, un SSD rapid, un hard disc mare pe care se pot stoca multe jocuri și fișiere media, o placă video nouă de tip Ti și cu memorie de 6GB. Voi decideți cum vreți să jucați anumite jocuri, poate preferați mai multe detalii sau poate vreți fps-uri multe pentru a evidenția mai bine rata de refresh mare a ecranului (144 Hz). Indiferent câte fps-uri pot fi rulate în anumite jocuri, imaginea rămâne clară și această caracteristică e ideală în jocurile competitive.

Greutatea acestui HP 17-cd1032nq e destul de mare pentru că are o construcție robustă și nu e vorba de o serie de ultraportabile. Chiar și așa, îl veți folosi des la birou și poate veți viziona filme pe el alături e un sistem audio clasic.

Te-ar mai putea interesa