HP LV876AA

Monitoarele LCD de la HP sunt impresionante, iar monitorul LED HP LV876AA vine să confirme acest lucru prin prețul mic și performanțe. Are ecran de 20 inci și nu e chiar LCD deoarece are LED backlight. Alte caracteristici care mă gândesc că v-ar interesa sunt rezoluția de 1600 pe 900 pixeli, contrastul de 3 milioane la 1 și culoarea black glossy. Este un monitor office (sarcini de birou) dar ar fi bun și pentru gamerii de duminică. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Cum arată

Specificaţii tehnice

HP LV876AA este un monitor cu display de tip LED și un lucru care cred că vă va interesa e faptul că vine cu un ecran de 20 inci. Din păcate nu are suport Full HD deoarece rezoluția e de doar 1600 pe 900 puncte, dar e bine că are ecran lat.
Din moment ce LV876AA nu are suport 1080p nu are nici HDMI, dar are DVI care este un port digital și VGA care e unul analog.
Greutatea e de circa 3 kilograme și e un monitor ecologic deoarece consumă numai 27W.

Păreri pro şi contra

Pro: LV876AA are un design plăcut, diagonala e mare (nu la fel ca cea a lui LP2475w) și prețul nu e mare deloc. Un alt plus ar fi și consumul mic de curent caracteristic ecranelor cu leduri. Dacă ecranul era cu cristale lichide atunci probabil că ar fi consumat dublu, iar dacă avea tub catodic… nici nu are rost să mă mai gândesc.
Contra: nu are HDMI și nici suport 1080p. Conexiunea precizată anterior nu e chiar așa de utilă dar suportul 1080p era util pentru vizionarea filmelor Blu ray. (Aceste filme vor putea fi vizionate însă cu pierderi de detalii deoarece rezoluția nu e de 1920 pe 1080 pixeli).

Concluzie

HP LV876AA intră în categoria monitoarelor ieftine și vine cu o rezoluție decentă la un preț decent. Aș recomanda un astfel de ecran persoanelor care vor să facă trecerea de la CRT la LED sau de la LCD la LED deoarece prețul e foarte accesibil și mărimea e medie.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus și un clip. În preview-ul de alături e unul cu ecran de 23 dar arată identic.

Te-ar mai putea interesa