Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP LP2475w

Un monitor LCD nou e acest monitor LCD HP LP2475w de 24 de inci care e mai mult unul pentru profesioniştii din proiectare. L-ar recomanda faptul că e realizat special pentru proiectare, conexiunile multiple (inclusiv HDMI şi două DVI-uri) şi are un preț bun Vezi prețul special de azi. Acesta e un monitor destul de popular, iar mulţi designeri îşi procură chiar două cum a făcut şi cel care a postat poza de mai jos.

Poze

Cel din dreapta e modelul cu gri

Specificaţii tehnice

Ecranul lui HP LP2475w e un monitor LCD de 24 de inch cu un timp de răspuns de 6 milisecunde. Rezoluţia ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli, iar punctul are o dimensiune de 0,270 milimetri. Ecranul e unul de tip lat (wide), contrastul tipic e de o mie la 1, iar luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat. Rata de refresh e de 48-85 hz pe verticală şi 30-94 kHz pe orizontală, iar unghiul maxim de vizibilitate e de 178 grade.
Ca certificări, LP2475w are Tco 03 şi Epeat Silver.
Nu are tuner TV sau difuzoare dar oferă posibilitatea montării pe perete prin VESA 100 pe 100 milimetri.
Stă foarte bine pe partea de porturi deoarece are HDMI, două DVI-uri, S-Video şi Display Port.
Consumă undeva la 120 W, are vreo 9 kilograme, iar ca o caracteristică specială ar trebui menţionat portul de securitate Kingston.

Păreri pro şi contra

Pro: e pentru profesionişti, are HDMI şi alte conexiuni, rezoluţie Full HD (1080p), poate fi montat pe perete şi arată bine.
Contra: e cam scump, dar nu prea are concurenţă.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2379 lei este un preţ aproximativ pentru acest monitor superb. Ştiu că e cam mare (preţul) dar e destinat în special celor care au nevoie de un monitor de calitate pentru a-l folosi la jobul lor de artist.

Alternative

Din păcate nu am mai scris despre astfel de monitoare şi de aceea nu vă pot recomanda o alternativă. Trebuie să ştiţi despre acest aparat LP2475w că e unul dintre cele mai bune monitoare create pentru proiectare şi nu o să găsiţi prea multe alternative.

Concluzie

Dacă eşti un „artist pe calculator” atunci un monitor LCD HP LP2475w de 24 ţoli ar trebui să fie pe lista ta de variante.

Ştiu că acest monitor LP2475w a apărut cândva prin 2008-2009, dar tot este unul dintre cele mai vândute monitoare pentru proiectare şi e destul de rezistent, iar garanţia de 3 ani vine să confirme acest lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu