Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Compaq 625

Laptopul HP Compaq 625 este un model ieftin cu procesor AMD şi este acelaşi lucru cu HP 625 despre care am mai scris. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi îl recomandă preţul mic, faptul că are o greutate redusă, că e subţire, designul foarte reuşit şi posibilitatea redării filmelor HD. Este mai mult una laptop office/business deoarece are o mulţime de dotări pentru oameni de afaceri (cum ar fi HDMI-ul şi bluetooth-ul), dar nu este prea performant. Este de recomandat pentru cei care vor să-l folosească pentru navigat pe Internet, ascultat muzică şi vizionat filme.

Poze

hp 625

HP 625 Deschis

Închis

Specificaţii tehnice

Acesta este un laptop făinuţ cu procesor AMS Sempron sau AMD V160 care este un procesor single core. Ecranul acestui HP este de 15,6 inci şi este iluminat cu leduri, deci este un LCD LED. Rezoluţia e de 1366 pe 768 pixeli şi vorbim despre un ecran HD care va reda fidel filmele HD cunoscute şi ca 720p. Din păcate are instalat doar un giga de RAM, dar i se mai pot instala încă 3 deoarece suportă maxim 4 giga de RAM de tip DDR3 la frecvenţa de 1066 megaherţi. Hardul e unul de 250 de giga şi pe montat pe Serial ATA. Fiind vorba despre un laptop office, normal că are 5400 rotaţii pe minut. Are integrată pe placa de bază o placă video ATI 4200 HD (Radeon) care este un model integrat. Probabil vă interesează dacă merg jocurile pe această placă video.

HP Compaq 625 are unitate DVD, doar un difuzor, webcam, cititor de carduri, iar ca porturi are VGA, LAN (RJ 45), USB şi HDMI. Pe partea de comunicaţii stă destul de bine deoarece are LAN, WLAN şi bluetooth. Bateria are 6 celule şi asigură o autonomie de până la 4 ore şi de aceea am zis că este un notebook şi pentru oameni de afaceri. Greutatea este una mai mică decât a altor laptopuri şi astfel are 2,49 kilograme. Este un laptop gri, fără tastatură numerică (ca Macurile), dar are o tastatură antistropi.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul lui HP Compaq 625 este unul mic (1299 lei), arată bine, este destul de subţire, poate reda filmele HD şi clipurile HD de pe Youtube. Are destul de multe dotări ultime cum ar fi bluetooth-ul şi HDMI-ul.
Contra: nu are procesor dual core, are doar un giga de RAM.

Concluzii

Dacă vrei un laptop ieftin atunci ar trebui să te intereseze acest laptop HP Compaq 625 deoarece e destul de performant şi vine la un preţ bun.
Vine cu Linux preinstalat, dar eu recomand să-i instalaţi Windows 7 SP1. CU acest Windows ar trebui să nu aveţi probleme cu instalarea driverelor deoarece se instalează la primul Windows Update.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Ionut

  L-as cumpara numai pentru design, deoarece configuratia este oarecum satisfacatoare pentru aplicatii office si altele. Nu inteleg de ce nu au bagat 2 giga de RAM, ca mai nou toate netbookurile vor avea 2 giga si sa vezi laptop cu 1 giga… in fine. Bu pentru vizionarea de filme HD fara sacadari si bun pentru skype deoarece are camera web de 2 MP. In mare HP Compaq 625 este tot un HP 625.

 • Scorpyo

  Compaq 625 este un laptop bunicel oferit de HP, pot spune că îți poți face treaba cu el. În legătură cu memoria RAM care și din punctul meu de vedere este cam mică poate fi mărită până la 4 giga și cu un cost foarte mic. De exemplu poți avea 2 giga pe el cu numai 49 de lei sau 3 giga cu numai 87 de lei. Dar 2 giga cred că sunt suficienți.

 • alin336200

  mi s-a dus placa de baza…cam repede dupa 3 ani
  1–doar la mana a doua pot gasi
  2–il vand pt piese
  3–am aflat k se pot repara si placile de baza dar cu doar 3 luni garantie
  4–gasesc placa de baza compatibila
  ???????????? ce sa aleg?

 • Naşul

  2 și cumpără-ți ceva nou.

Lasă un comentariu