HP 650, laptop office

Actualizare: Dacă ești în căutarea unui laptop atunci eu îți recomand acest HP 650 (Celeron B830, 2GB RAM, HDD 500GB) pentru că pe lângă geanta care e inclusă în pachet mai primești cadou și un telefon Nokia 306 Asha.

Articolul din 14.09.2012:
HP 650 e un laptop foarte bun care vine ca o alternativă la HP 655 și față de acel model are procesor Intel, dar și un preț ceva mai mare. Astfel, acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un notebook premium deoarece vine cu procesor puternic Pentium B970, Windows premium și geantă. Memoria RAM standard e de 4GB, dar se mai poate pune… eu nu cred că e nevoie de un upgrade.

Poze

Acest laptop HP 650 arată identic cu HP 655, iar acest lucru se poate vedea foarte clar din imaginile de alături. Culoarea acestui laptop e gri cărbune și opinia mea e că arată foarte bine așa. Ecranul calculatorului e de 15,6 inci și având rezoluție HD+ o să puteți vedea foarte clar filmele HD, adică 720p. Din poza a doua se poate vedea că acest model, dar și cel 655, nu are (au) tastatură numerică, dar asta e spre avantajul celor care nu au nevoie de așa ceva.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

HP Compaq 650 e un laptop foarte bun care are un ecran de 15 inci, procesor Pentium Sandy Bridge model B970, 4 giga memorie RAM, hard de 500 și sistem de operare Windows preinstalat. Bateria ține foarte mult, adică undeva la maxim 5 ore și asta e datorat faptului că are 6 celule, iar placa video nu are memorie dedicată. Placa video e una incorporată în procesor fiind vorba despre un Intel HD Graphics.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și rpeț e foarte bun; vine cu porturi de ultimă generație cum ar fi HDMI și VGA (nu are USB 3, ci doar USB 2); greutatea laptopului e una normală, fiind de 2,4 kilograme … ceea ce îl face portabil; ca și la modelele anterioare și acesta are o tastatură anti stropi ceea ce înseamnă că dacă scăpați un pahar de apă pe tastatură atunci laptopul nu se va strica.
Contra: nu are placă video cu memorie dedicată și de aceea nu e un laptop de jocuri ci unul office-business.

Concluzie

Laptopurile HP nu au nevoie de vreo introducere și de aceea cred că sunt foarte bune. Față de laptopurile de la alți producători, acestea se pot lăuda că sunt realizate de un brand american și nu unul asiatic. Deci, teoretic calitatea unui HP e superioară celei unui Acer. Modelul de față arată mult mai bine decât variantele anterioare și acest lucru se poate vedea din preview-ul de alături.

Un comentariu la „HP 650, laptop office”

  1. E un laptop business mai mult decat bun. Calitatea e caracteristica HP si performanta e superioara depinzand in amre parte si de varainta care o cumpara fiecare.

Lasă un comentariu