HP 2000-2d03SQ, laptop negru

Un laptop cu performanțe mai mult decât bune în jocuri e acest HP 2000-2d03SQ deoarece vine cu procesor i3-3110M și placă video AMD Radeon 7450M. E un laptop de tip multimedia (care poate fi utilizat și la gaming) pe care eu îl recomand celor care vor un notebook performant pentru o multitudine de tipuri de sarcini. Aspectul e unul plăcut, iar din această cauză cred că ar fi un laptop numai bun chiar și pe post de laptop business.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și care se comportă ireproșabil în sarcini costisitoare cum ar fi redatul filmelor 1080p.

Dispozitivul
Dispozitivul

Pe partea de caracteristici are un procesor i3-3110M din generația Ivy Bridge, placă grafică AMD Radeon 7450 M și 6 giga memorie RAM. În ciuda faptului că procesorul e unul dintr-o generație anterioară, acesta e foarte puternic deoarece are 2 nuclee (care scot 3068 puncte în benchmark) care ajută la procesarea rapidă a informației așa încât tu să îți termini rapid treaba. Ecranul e unul de 15.6 inci cu o rezoluție HD care te va ajuta să vizionezi filme HD fără pierderi.

Lucrurile pozitive ale acestui model ar fi autonomia bună (bateria ține undeva la 3 ore… dar poate să țină și mai mult în funcție de cum utilizați laptopul), componentele performante și aspectul plăcut. Ar fi putut sta și mai bine dacă ar fi avut sistem de operare preinstalat, chiar dacă ar fi fost vorba despre ceva Windows 30 zile. (Eu recomand Windows 7 sau 8 pe 64 biți, iar pentru ca laptopul să funcționeze la parametri normali trebuie să instalați driverele de pe site-ul HP, chiar și cele ale plăci video AMD trebuie luate tot de la HP. Din câte am văzut, driverele complete sunt doar pe Windows 8, deci cel mai bine e să instalați Windows 8… chiar dacă nu vă place cum arată.)

În concluzie acest notebook e unul nou care arată bine și care oferă stabilitate indiferent de ce sarcini e vorba. Poate fi utilizat și la jocuri, dar recomandarea mea ar fi să nu-l supra solicitați cu jocurile deoarece nu e un laptop special realizat pentru astfel de sarcini.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand clipul de alături care e unul realizat bine.

2 comentarii la „HP 2000-2d03SQ, laptop negru”

  1. Daca ma poti ajuta cu link-ul catre driverul placii video pentru laptopul asta, esti mare.
    L-am cautat in site-ul celor de la HP, nu am gasit nimic pentru video.
    Mai este si o problema cu dispozitivele bluetooth, nu mi le gaseste 🙁
    Multumesc frumos!

  2. Nu ai căutat unde trebuie. Sunt aici pentru Windows 8. Pentru Windows 7 ai un număr limitat de drivere. Numai pentru 8 și 8.1 sunt toate (video, bluetooth etc).
    Pentru bluetooth trebuie să instalezi driverele chipset (Intel INF sau cum îi zice) și driverele bluetooth. Dacă nici așa nu merge atunci e o problemă cu telefonul, cu laptopul sau nu are bluetooth (laptopul e disponibil într-o multitudine de variațiuni și s-ar putea ca aceasta să nu aibă bluetooth).

Lasă un comentariu