≡ Meniu

HP 15-ra051nq, laptop cu Intel Pentium Dual Core

Laptopul HP 15-ra051nq are un procesor destul de bun – Intel N3710 Braswell, dar și restul componentelor sunt decente. Arată bine și din prezentările video se vede mai bine, dar pentru cei cu alte gusturi le-aș recomanda o variantă pe alb. Bineînțeles, configurațiile diferă de la un model la altul și nu prea sunt variante identice, de aceea bugetul va fi diferit. Recomandarea de jos e puțin mai performantă decât una cu Intel Celeron, dar diferența nu e atât de vizibilă.

Face parte din noua generație de laptopuri și se vede după design, dar și porturile disponibile (USB 3.1). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui laptop e una destul de bună pentru taskuri zilnice care nu necesită multă viteză de procesare. Procesoarele Intel au și placă video integrată pentru a nu mai instala o placă grafică dedicată. Chiar și AMD dorește să ofere astfel de soluții anul acesta și să sperăm că vor fi competitive.

Nu necesită mai multă memorie ori spațiu de stocare suplimentar, dar hard discul poate fi înlocui cu un SSD. Astfel, sistemul și aplicațiile vor porni mai rapid sau chiar instant. pe un laptop mult mai scump, SSD-ul s-ar mișca mult mai bine pentru că multe taskuri depind și de procesor.

Păreri pro și contra

Laptopul de sus are toate dotările necesare pentru a înlocui cu succes un desktop PC mai vechi dar și unul mai nou. Nu necesită periferice suplimentare dacă nu vreți, dar mulți dintre voi puteți opta pentru un mouse wireless care nu ocupă mult spațiu. Toate laptopurile actuale beneficiază de tehnologie bluetooth pentru conectarea perifericelor. Dacă aveți un buget mai mare și vă doriți un laptop pentru mulți ani, eu v-aș sugera un model cu Core i3.

HP 15-ra051nq e un gadget destul de bun care poate fi folosit de oricine, doar că ulterior mai trebuie să puneți Windows 10 chiar și cu un stick USB. Din clipul de jos se poate vedea un laptop care arată la fel ca cel prezentat anterior. Diferențe sunt doar la configurație, că în rest sunt identice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu