HP 15-da0190nq, laptop cu i3 7020U şi Windows 10

HP 15-da0190nq este un laptop de generanţie nouă dotat cu procesor i3-7020U, Windows 10 şi 4GB memorie RAM. E un notebook PC pentru cei interesaţi de ceva portabil şi performant. E o alternativă la modelul cu procesor AMD şi în plus are sistem de operare. În opinia mea acest laptop cu procesor Intel e pentru persoanele care vor să meargă la sigur şi vor ceva stabil, pe lângă performanţă şi productivitate.

Acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model aspectiv şi cu fiabilitate bună. Se poate vedea din imaginea de alături că acest model e unul complet negru cu ecran de 15,6 inci.


Păreri pro şi contra

Întrucât cei de la HP au vrut să facă modelul HP 15-da0190nq cât mai productiv au pus şi port LAN 10/100/1000. În zoua de azi multe laptopuri nu mai au acest port deoarece se merge pe varianta wireless sau pe varianta cu adaptor. Puteţi conecta laptopul la Internet şi prin wireless bgn.
Acest model nu are unitate optică, acest lucru datorându-se dorinţei de a reduce greutatea, dar şi faptului că nu se mai folosesc discuri.
La partea de conectivitate are 3 porturi USB, HDMI, card reader şi bluetooth.
Având o greutate de 2kg şi o baterie care ţine până în 13 ore cred că beneficiem de un laptop cu o portabilitate excelentă.
Prezenţa sistemului de operare e un lucru foarte bun, mai ales că vorbim despre Windows 10. În felul acesta beneficiem de productivitate foarte bună şi de securitate.
Stocarea se realizează pe un hard de 1TB, iar memoria RAm e una suficientă de 4GB. Dacă vreţi ceva cu ssd atunci puteţi merge pe această variantă.

Modelul din acest articol e pentru persoanele interesate de un laptop office care să poată fi utilizat şi la sarcini multimedia. Pe piaţă există şi alternative, dar acesta e superior din cauza brandului de la care vine şi a faptului că are un excelent raport dintre calitate şi preţ.