Hotpoint WMG 641

Noua gamă de mașini de spălat a Hotpoint e aici, iar mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 641 face parte din această categorie. Hotpoint WMG641 se evidențiază prin caracteristici cum ar fi cele 1400 rpm, capacitatea mare a cuvei și clasa de eficiență energetică A+. Chiar dacă e un model nou trebuie să știți că nu costă deloc mult deoarece are un preț redus cu 150 lei și de aceea vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » (prețul reduse e valabil până pe 31 martie 🙁 ).

Poze

Designul lui 641 e unul caracteristic noii game de electrocasnice mari de acest tip de la Hotpoint și se poate vedea că vine pe alb. Panoul de control e unul cu butoane mari iar ecranul LCD e unul foarte clar. Poate că din imagine pare că e mică, însă dimensiunile sunt normale ca și greutatea de aparatului.

Așa arată
Pornită

Specificaţii tehnice

Hotpoint WMG641 suportă în cuva sa undeva până la 6 kilograme de haine, iar clasele de eficiență sunt peste B. Având o putere de centrifugare de 1400 rotații e pusă în clasa B, iar datorită faptului că e foarte eficientă la spălare are clasa A pe această parte. Consumul de resurse energetice (curent electric) e foarte mic și din această cauză are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult pentru un model nou; consumă puțin curent și din această cauză are clasa A+, deci dacă vi se pare că prețul de achiziție e mare atunci o să recuperați banii prin facturi la curent mai mici; produsele Ariston-Hotpoint s-au dovedit foarte bune și modelul de față nu face excepție; cuva e una cu o capacitate mare de șase kilograme și astfel nu o să fiți nevoiți să spălați rufe de mai multe ori pe zi.
Contra: promoția cu reducerea de 150 lei ține doar până pe 31 martie. (Nu intră la categoria minusuri dar ar fi fost interesant dacă magazinele ofereau și posibilitatea extinderii garanției.)

Concluzie

Dacă vrei o mașină pentru spălat rufe atunci acest model Hotpoint WMG 641 ar fi recomandarea mea deoarece are funcții utile și e ușor de mânuit. Are și numeroase funcții de protecție cum ar fi cel de protejare împotriva producerii de inundații sau cel de reglare al consumului așa încât să utilizeze doar atâtea resurse cât are nevoie pentru a spăla cantitatea specifică de haine din cuvă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hotpoint WMG 641”

Comentariile sunt închise.