Hotpoint NLCD10448WDAWEUN, model premium cu HomeNet

Hotpoint NLCD10448WDAWEUN este o maşină de spălat premium utilă unei familii compusă din 3-5 persoane întrucât capacitatea de spălare e de 10kg. Consumul energetic va fi unul minim deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum şi Active Load (alternativă la Fuzzy Logic, adică detectare automată a cantităţii de rufe şi optimizarea resurselor în funcţie de aceasta).
Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că arată minimal, iar pe panou de comandă sunt inscripţii precum InverterMotor, Home net şi Steam.

Păreri pro şi contra

Scriam mai sus că maşina Hotpoint NLCD10448WDAWEUN are Active Load aşa încât să se folosească doar câte resurse sunt necesare, în acest fel reducându-se consumul de apă, timp şi curent.
Despre brandul Hotpoint trebuie scris că e unul care aparţine de Whirlpool, motiv pentru care produsele sale au o fiabilitate foarte bună.
E un model smart deoarece este echipat cu HomeNet aşa încât să poţi supraveghea aparatul de pe telefon.
Dacă uitaţi să puneţi la spălat o haină atunci o să vă ajute Stop&Add care permite să adăugaţi rufe în maşină chiar dacă a început să spele.
Dacă nu aveţi timp pentru a scoate hainele dup ce au fost spălate atunci o să vă ajute opţiunea Final Care. Aceasta e valabilă până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare şi presupune că hainele vor rămâne moi şi fără cute.
Din păcate nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 61x60x85 axlxî cm.
O altă inscripţie prezentă pe aparat e Active Care. Acesta e un buton care va activa 3 tehnologii: Active Mousse, Active Drum şi Active Load. Active Drum prespune că motorul Inverter realizează diverse mişcări pentru scoaterea petelor, iar Active Mousse presupune că detergentul e transformat în spumă activă şi injectat aşa încât spălarea să fie un calitativă la temperaturi reduse.

Ca alternativă vă pot recomanda modelul Natis de 9kg care nu vine cu tehnologie smart.

Te-ar mai putea interesa