Hotpoint Natis NLCD945WSAEUN, model premium de 9kg

Hotpoint Natis NLCD945WSAEUN e un model de 9kg pentru o familie de 4-7 persoane care vrea să spele eficient. Încă de la început trebuie să scriu că nu e slim precum în cazul unor modele Aqualtis, dimensiunile sale fiind de 61x60x85 axlxî cm.

Maşina aceasta e un premium care nu are uscător incorporat, dar are o multitudine de caracteristici utile. Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar printre caracteristicile utile aş enumera: Stop&Add, Steam Refresh, Steam Hygiene şi opţiunea Rapid.

Păreri pro şi contra

Maşina Hotpoint Natis NLCD945WSAEUN e una cu sistem Active Care despre care putem scrie că prin o atingere avem 3 tehnologii (Active Mousse, Active Drum, Active Load). Active Load presupune că avem consum de apă optimizat şi energie economisită. Active Drum are legătură cu prezenţa unui motor tip inverter care efectuează până la zece mişcări pentru a scoate petele.
Active Mousse, în opinia mea, e o alternativă la Eco Bubble. Aceasta presupune că apa şi detergentul sunt amestecate aş aîncât să rezulte o sloluţie sub formă de spumă activă capabilă să spele foarte bine la o temperatură de 20 grade.
Dacă uitaţi să adăugaţi un anumit articol atunci puteţi folosi funcţia Stop&Add.
Dacă Whirlpool are Fresh Care+, modelul de faţă are Final Care. Aceasta e o opţiune care presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
La începutul acestui articol scriam că are opţiune Rapid. Aceasta presupune o durtă de spălare redusă până la jumătate cu aceleaşi rezultate bune de spăalre.
Dacă vreţi să igienizaţi hainele aveţi două posibilităţi: programul antialergic 60 grade sau opţiunea Steam Hygiene. Programul e unul de spălare la temperatură ridicată şi oferă 3 clătiri suplimentare. Opţiunea presupune injectarea de abur la sfârşitul unui program de spălare aşa încât să fie eliminate bacteriile (e util pentru aşternuturi şi prosoape).
Dacă vreţi să reîmprospătaţi câteva haine atunci puteţi folosi ciclul numit sugestiv Steam Refresh care durează 20 minute.

Te-ar mai putea interesa