Hotpoint ECO7D1491, mașină spălat

Dacă nu ai prea mult loc acasă atunci îți recomand o mașină de spălat verticală deoarece va ocupa mai puțin spațiu. Modelul de mașină de spălat rufe cu încărcare verticală Hotpoint ECO7D1491 e un model foarte bun care nici nu costă prea mult având în vedere că are 1400 rotații și clasa de eficiență energetică A+. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă poți cumpăra ceva la fel de bun, iar ceva la fel de calitativ de al acest producător ar fi și WMG 641.

Poze

Din poza de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest Hotpoint ECO 7D1491 numit și Hotpoint-Ariston ECO7D1491. Are chiar și un ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații cu privire la electrocasnic. Se poate spune că e o mașină XXL deoarece are o capacitate de 7 kilograme, deci încap foarte multe haine.

Hotpoint ECO7D1491
Aparatul

Specificaţii tehnice

ECO7D1491 e un electrocasnic de culoare albă care se va integra foarte bine în decor și deoarece ușa e poziționată sus nu o să vă ocupe prea mult loc în baie ori unde o să o amplasați. Clasa de eficiență energetică e A+ și asta presupune un consum mic de curent, iar capacitatea de centrifugare fiind de 1400 rotații o să vă ajute să aveți niște haine cât mai curate.

Păreri pro şi contra

Pro: are un aspect plăcut; are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 ori 4 ani; în momentul de față e la promoție cu o reducere de câteva sute de lei; e un model eco, adică ecologic, iar asta deoarece are un consum mic de curent; vine cu un aspect plăcut caracteristic aparaturii de la acest brand.
Contra: poate că prețul e cam mare, dar nu exagerat având în vedere că e destul e eficientă.

Concluzie

Recomand acest produs deoarece vine ca un electrocasnic al anului 2012 și vine cu caracteristici utile.  Brandul care a făcut acest aparat e unul foarte cunoscut și are o tradiție îndelungată. Chiar dacă sunteți senior, eu zic că nu o să aveți probleme în a utiliza acest aparat deoarece e foarte ușor de folosit, iar manualul său de utilizare cred că o să vă ajute să îl folosiți mai eficient.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hotpoint ECO7D1491, mașină spălat”

  1. Manual de utilizare in romana pt. masina de spalat Hotpoint Ariston ECO7D1491 cu incarcare verticala unde gasesc?

  2. Sunt manuale pe site-ul producătorului hotpoint.ro în limbile GB-RU-PL-IT-FR. Modelele 149 (EU) au manual pe acel site și sunt asemănătoare cu acesta.

Comentariile sunt închise.