Horizon 43HL8500U, televizor non-smart Ultra HD

Unul dintre cele mai noi televizoare Ultra HD de pe piață și care merită ales e acest Horizon 43HL8500U. Cred că îl veți alege pentru că oferă o calitatea video superioară și un sunet pe măsură. Chiar nu merită un model second hand, cât timp un astfel de televizor oferă 3 ani de garanție.

Arată foarte bine din față și din lateral, doar că nu poate fi chiar atât de Slim ca ș televizoarele foarte scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar din poza de alături puteți vedea cum se prezintă.

Noua generație de televizoare poate fi folosită ca și monitor dar aceasta implică și folosirea unui cablu HDMI. Caracteristicile de imagine sunt foarte bune și nu cred că trebuie să insist prea mult la acest capitol. Sunetul impresionează prin calitate și putere că doar are Dolby Digital Plus, DTS și difuzoare de 20 W.

Televizorul se poate conecta la orice laptop, consolă sau player media deoarece are două porturi HDMI și o intrare PC, dar eu recomand conectarea prin HDMI pentru ca sunetul să se audă în difuzoarele televizorului. Cu un stick USB se poate înregistra o emisiune preferată sau chiar un film pentru a nu pierde nici un moment (se poate pune pe pauză sau chiar derula pentru a mai revedea o anumită fază).

Păreri pro și contra

Poate fi montat pe perete cu ușurință, dar consider că arată mai bine pe o comodă, în special datorită piciorușelor argintii. Are un consum destul de mic de energie și e foarte important acest aspect deoarece sunt televizoare care pot consuma chiar de 2-3 ori mai multă energie.

Merită să alegeți un televizor non Smart în 2017, iar un bun exemplu e Horizon 43HL8500U care nu costă foarte mult. Dacă vi se pare că e cam scump atunci alegeți unul cu diagonală inferioară. Conținutul media îl puteți rula și de pe un stick USB sau chiar un laptop/consolă.

2 comentarii la „Horizon 43HL8500U, televizor non-smart Ultra HD”

  1. E foarte bun televizorul la cat am dat pe el. Am luat unul pentru mama de black friday. Livrarea a fost rapida curierul fiind la usa a doua zi… chiar am fost placut impresionat. Acum e gata montat pe perete.

  2. Lucruri bune la el sunt ecranul mare, pretul mic, ca are consum mic de curent si claritatea imaginii.
    Mai putin bune ar fi lipsa soft smart si ca nu e curbat. Am vazut ca mai nou televizoarele sunt curbate si asta cred eu ca va fi tendinta pe viitor.

Lasă un comentariu