Heinner HAC-HS12WH++, aparat de aer condiționat de 12000 BTU

Unul dintre cele mia populare aparate de aer condiționat este acela cu capacitate de 1200 BTU, deoarece este recomandat pentru suprafețe de până la 21 mp, adică camere ceva mai spațioase sau care includ și un hol. Heinner HAC-HS12WH++ este unul dintre aceste modele și îl recomand în special datorită prețului, eficienței energetice și funcțiilor disponibile. Utilizatorii nu prea aleg variante de 9000 BTU deoarece nu oferă cele mai bune performanțe plus că diferența de preț nu e atât de mare. Din acest motiv sunt mult mai puține modele de 9000 BTU disponibile pe piață.

Spre deosebire de anumiți producători, acesta oferă soluții puțin mai atractive ca preț. Ca și performanțe, Alizee Blue AW12H1 este similar și vine cu acel kit (în caz că alternativa de la Heinner nu mai e disponibilă).  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta nu include acel kit de instalare și poate că e mai bine așa pentru că de multe ori să întâmplă ca firma să ofere acel kit în funcție de cum va fi montat aparatul. Acest aparat nu poate fi instalat de oricine dacă vă doriți să beneficiați de generație, dar și de o funcționare corespunzătoare a aparatului.

Se laudă cu funcția iFeel care o vedem tot mai des pe aceste aparate și la anumiți producători poate avea o denumire diferită. Mai precis, aceasta se bazează pe un senzor incorporat în telecomandă care transmite nivelul temperaturii din jurul ei, astfel ca temperatura setată să fie cea din apropierea voastră și nu a aparatului. Sunt și alte funcții care nu sunt considerate speciale deoarece sunt prezente pe mai toate variantele noi apărute.

Dacă acesta nu corespunde nevoilor voastre puteți alege oricare vă convine ca și capacitate, doar că prețul este influențat destul de mult la vairantele mai performante, că doar ține locul a două aparate mai puțin performante, plus că nu trebuie să plătiți două instalări.

Concluzie

Heinner HAC-HS12WH++ este mai atractiv ca preț deoarece nu are acea tehnologie WiFi, adică nu poate fi controlat prin aplicație de la distanță. Aveți o telecomandă inclusă, așa că poate pentru unii dintre voi, acea dotare este în plus sau chiar inutilă.

Te-ar mai putea interesa