Heinner HAC-12INVE Inverter, AC cu preț bun

Actualizare: Heinner HAC-12INVE Inverter are acum un preț redus cu 500 lei. Nu uita să cumperi și un talon instalare standard AC.

Articolul din 10.06.2013:
Poate că ați observat că piața e plină de aparate de aer condiționat cu inverter, iar asta e așa deoarece Comunitatea Europeană a impus ca noile aparate de aer condiționat să aibă un consum cât mai mic posibil, iar acest lucru e posibil doar la cele cu inverter. De anul viitor nu o să mai găsiți în comerț modele fără așa ceva, iar cei de la Heinner s-au adaptat cerințelor CE punând pe piață modelul Heinner HAC-12INVE Inverter. Acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc prea mare și pe acești bani primim un aparat cu diferite funcții printre care s-ar număra cea de auto diagnoză, consumul redus de curent și altele. Pe lângă achiziția acestui model eu recomand și un talon instalare standard aer condiționat.

Aspect

Puteți vedea unitatea interioară alături, iar pachetul conține și o telecomandă foarte interesantă cu display pe care puteți vedea diferite informații. Datorită culorii albe a unității cred că aceasta se va integra foarte bine și nu o să deranjeze vizual.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Heinner HAC-12INVE vine cu o capacitate de 12000 btu, iar clasa de încălzire și răcire e A, ceea ce e foarte bine. Componentele din care e realizat sunt foarte bune, iar compresorul, de exemplu, e de la Panasonic. Venind cu caracteristica de auto diagnoză putem spune că e un model premium care ne atenționează când ceva e problematic cu el.

Păreri pro şi contra

Vine la un excelent raport între preț și calitate, are multe facilități și funcții, iar consumul de curent e unul foarte mic. Fiabilitatea nu trebuie nici ea neglijată când vine vorba despre un astfel de aparat, iar datorită incorporării caracteristicii Inverter putem spune că e una foarte bună.

Concluzie

Vine vara propriu-zisă și de aceea eu ți-aș recomanda să te pregătești pentru ea că dacă nu atunci nu va fi prea plăcută pentru tine. Un astfel de aparat o să te ajute să poți dormi liniștit noaptea, iar pe timpul zilei o să poți sta în casă fără a simți că e vară. Din păcate instalarea nu e gratis, dar aici poți achiziționa un talon pentru instalarea aparatului, iar lista cu instalatori autorizați o ai aici.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Heinner HAC-12INVE Inverter, AC cu preț bun”

  1. Slaba descrierea pe emag. Nici macar nivel de zgomot, consum, functii (night etc) – lucruri esentiale. Niste panarame si astia de la emag. Chiar ma batea gandul…

Comentariile sunt închise.