Heinner BreadPlus XBM-6430

Mașina de pâine Heinner BreadPlus XBM-6430 e probabil unul dintre cele mai ieftine modele alături de BM-950 despre care am scris cu ceva timp în urmă. O să remarcați că are o putere de 700W și că puteți face peste un kilogram de pâine, mai exact 1150 grame. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate confirma faptul că e foarte ieftină, iar dacă sunteți de părere că e o chinezărie și de aceea e așa de ieftină atunci trebuie știut că vine cu o garanție de maxim 4 ani contra unei sume suplimentare de 39 lei ceea ce înseamnă că e un produs bun. Alături e o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată în realitate.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Heinner XBM-6430 e un aparat cu care puteți face maxim 1150 grame de pâine, iar dacă vreți să preparați și cantități inferioare atunci acest lucru normal că e posibil. Puterea cu care vine cred că e una suficient de mare și existând 3 grade de rumenire nu cred că o să aveți probleme la realizarea unei pâini după bunul plac. Are 12 programe și pe lângă aceste există unul de pornire întârziată de 13 ore și funcția de păstrare la cald maxim o oră.

Păreri pro şi contra

Pro: e ușor de folosit (nu cred că va trebui să citiți manualul cu instrucțiunile de utilizare), costă foarte puțin, are un ecran destul de informativ, arată bine pe negru, iar prezența a 3 nivele de rumenire (deschis, mediu și închis) vă ajuta să coaceți pâinea după bunul plac. Contra: din păcate nu vine cu o carte cu rețete, ci doar cu accesorii cum ar fi două seturi de palete de frământat.

Concluzie

XBM-6430 e un model de anul trecut care încântă prin prețul său foarte mic și calitatea rezultatului final. Aspectul și funcționalitatea sa nu diferă cu mult de modele mai scumpe, iar butoanele sunt explicate și astfel cred orice persoană, indiferent de vârstă, va știi cum să-l folosească. Având aparatul nu mai e mult până să vă puneți să prepara pâine de casă, iar următorul pas cred că ar fi găsirea unei rețete verificate pentru pâine.

P.S.: S-ar putea să nu vină cu un ghid de utilizare, dar sunt sigur că pe site-ul oficial al producătorului o să găsiți o alternativă electronică și să sperăm că e și în limba română.

Te-ar mai putea interesa