Heinner BreadExpress BM-950

Mașina de pâine Heinner BreadExpress BM-950 are 700 W, 900 g și 12 programe prin care poți prepara pâine care îți place. Având puține butoane și fiind explicate în partea superioară a ecranului LCD cred că nu o să aveți probleme în utilizarea ei. Dar, dacă o să întâmpinați ceva dificultăți în utilizare atunci o să puteți consulta manualul de utilizare. În opinia mea chiar și un copil sau un senior ar putea folosi aparatul deoarece are butoane mari. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun dacă e să analizăm raportul dintre calitate și preț, iar fiabilitatea e și ea bună fiind susținută de garanția standard de 2 ani (care o puteți extinde la maxim 4 ani contra unei sume modice – 39 lei). Alături e o imagine pentru a vă familiariza cu aparatul și din această imagine se poate vedea că e realizat foarte ergonomic și simplu.

Poze

Așa arată aparatul

Specificaţii tehnice

Heinner BM-950 chiar dacă are o putere de 700W care nu e prea mare există trei setări pentru rumenire așa încât să preparați pâine după cum doriți. Numărul de programe e de 12, ca la majoritatea mașinilor de acest tip, și pe lângă acestea are și programul întârziat și pe cel de păstrare la cald. Poate fi amânată pornirea până la 13 ore, iar păstrarea la cald e de maxim o oră despre care cred că e o perioadă destul de mare. Având o capacitate de 900 grame însemnând că puteți prepara pâine pentru o familie cu până la 4 persoane sau chiar mai mult, depinzând de cât mănâncă fiecare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine așa pe alb, afișajul digital e foarte explicativ și existând 3 nivele de rumenire o să puteți prepara pâinea după bunul plac (nivelele sunt deschis, mediu și închis). Alt plus ar fi ușurința cu care o poți folosi deoarece totul e documentat foarte bine. Contra: puterea nu e chiar așa de mare, dar având în vedere prețul de sub 200 lei nu cred că putem avea pretenții.

Concluzie

Modelul BreadExpress BM-950 trebuie recunoscut că arată bine și că nu costă mult și probabil că acestea ar fi motivele principale pentru care e apreciată de către clienți fiind în topul vânzărilor. Achiziționând această mașină o să aveți aproape tot de ce aveți nevoie pentru face o pâine foarte gustoasă, rămâne doar să găsiți niște rețete verificate pe Internet pentru a prepara pâinea.

Lasă un comentariu