Grundig 32VLC3200BA

Dacă nu ați știut Grundig e un producător german de electronice cu o istorie îndelungată în acest domeniu. Un televizor accesibil oferit de acest televizor LCD Grundig 32VLC3200BA de 80cm și cu rezoluție HD Ready. Poate fi găsit și sub denumirea 32VLC32002, însă acesta depinde de magazin iar diferență între ele nu există. Pentru că vine cu multe HMDIuri, puteți să conectați diverse la acesta însă nu puteți conecta un desktop mai vechi deoarece nu are intrare PC sau VGA. Dar cu o placă video performantă sau un adaptor se poate rezolva acest minus. Design-ul e destul de simplu și nu se poate compara cu un Samsung care oricum costă mult mai mult. Oricum, raportul funcționalitate/preț e în favoarea acestuia. VLC3200BA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Grundig 32VLC6121C
Lateral
Grundig 32VLC6121C 2
Porturile

Specificații tehnice

Grundig 32VLC3200BA vine cu tehnologie LCD și de aceea nu vine cu un contrast dinamic prea mare. Contrastul dinamic al acestui model e denumit Dynamic Plus și nu se poate compara cu cel oferit de LED-uri. Imaginea e suficient de clară datorită rezoluție HD Ready și a unghiurilor de 178 de grade pe verticală, respectiv orizontală. Chiar și sonorizarea e satisfăcătoare deoarece are două difuzoare de 7 W fiecare și sunet SRS TruSurround. Diagonala sa e de 32 inci sau 80 cm, iar rezoluția sa e oarecum ok chiar și pentru filme. Că doar nu aveți atâta răbdare să vizionați un filme FullHD deoarece e destul de mare pentru a fi descărcat.

Alte caracteristici ale sale ar fi: frecvența de 50Hz, Digital Colour, Digital Noise Reduction dar și altele. Din păcate, nu are un tuner TV care să recepționeze posturi HD adică e unul simplu – DVB-T. Ca și conectori are: un port USB, o ieșire pentru căști și HDMIuri (x3). Numărul de HDMiuri poate fi un plus pentru cei care au o cameră video HD, un desktop multimedia sau un smartphone/tabletă cu ieșire HDMI. Ca și caracteristici speciale are două moduri: hotel și jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fiabilitate crescută, unghiuri foarte bune de vizibilitate, diagonală mare, are trei HDMIuri și ieșire pentru căști.

Minusuri: nu are DVB-C (deci nu recepționa posturi TV la calitate HD).

Concluzie

Acest Grundig 32VLC3200BA e unul dintre cele mai ieftine și bune televizoare de 32 inci și de aceea îl recomand celor care vor să vizioneze filme iar dacă vreți mai multă funcționalitate, vă recomand un media player Egreat alături de acesta. Cu acel Egreat puteți naviga pe web, viziona filme fără a avea nevoie de un PC sau DVD player. Bineînțeles, există alternative și de la alți producători (WD, E-Boda, K-World, Asus  etc.)

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Grundig 32VLC3200BA”

  1. Oa meni buni, firma prodigioasa Grundig de mult a dat faliment. Numele brandului a fost cumparata de turcii de la Beko ce-si permit sa vinda aceste tv-uri drept Grundig, ele fiind get-beget turcesti. Oricum calitatea nu este de lepadat, nu se pot compara cu no-name-urile dar nici cu cele din gama superioara.

  2. Eu mi-am achizitionat modelul asta de tv lcd grundig 32vlc3200ba.Sunt multumit de el doar ca in spate in afara de hdmi mai are si alte mufe conectoare ca aici. Pentru ce sunt ele daca nu pt pc-in?

  3. Poate stie cineva cum pot sa intru in posesia unui „picior” suport pt acest tip de TV?? Aparatul l-am avut amplasat pe perete si nu mai gasesc ‘piciorul”
    Multumesc!

Comentariile sunt închise.