Grundig 26VLC3200BA, TV LCD

Cei de la Grundig AG fac niște televizoare foarte bune, iar dacă vrei un TV ieftin și bun atunci îți recomand acest Grundig 26VLC3200BA deoarece e un televizor făcut de nemți. Acest model vine cu multe caracteristici utile având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani principalele caracteristici de care beneficiezi sunt ecranul de 26 inci cu rezoluție HD+, conexiune HDMI și aspect 16 pe 9 al imaginii.

Poze

Un regret e faptul că nu găsești imagini cu el pe ‘net pentru a vedea cum arată. Dar, trebuie știut că arată precum modelul de 32 de inci, adică 32VLC3200BA, iar caracteristicile tehnice sunt cam aceleași. Ecranul e unul numai bun pentru o cameră normală ori mică, iar tehnologia LCD face ca acest ecran să fie subțire, TV-ul să fie ușor.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Grundig 26VLC3200 este un televizor nou numai bun pentru persoanele care nu vor un Smart TV, ci un TV cu care să urmărească emisiunile preferate. Ecranul are o diagonală potrivită de 66 centimetri, cu aproximație, iar claritatea imaginii e datorată rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. Greutatea aparatului e de circa 8 kilograme, iar asta înseamnă că va putea fi ușor montat unde doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte bun și de aceea cred că televizorul LCD va fi accesibil oricui; nu doar imaginea e una foarte calitativă, ci și sunetul deoarece are două difuzoare de 7W fiecare; vine cu port HDMI care vă va fi de folos la vizionare conținutul unei camere video ori a unui film care e pe laptop; vine cu o garanție extensibilă la mai mult de 2 ani, adică la 3 ori 4 ani.
Contra: nu știu dacă are tunere digitale DVB-C sau DVB-T, dar ecranul (mai exact rezoluția sa) o să vă ajute să vizionați canale HD dacă aveți un receptor adecvat și abonament HD.

Concluzie

Grundig 26VLC3200BA e un televizor foarte bun pentru cei nepasionați de gadgeturi deoarece nu vine cu suport 3D ori alte caracteristici ale unui Smart TV. 26 VLC 3200 BA sau 26VLC3200, cum mai e numit, e un televizor apărut pe la sfârșitul anului 2011, iar în magazinele românești a ajuns de curând. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece meniurile sale sunt simple ca la un televizor clasic, fiind un TV clasic.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Grundig 26VLC3200BA, TV LCD”

  1. Eu ii dau 5 stele pentru ca am mai avut doua televizoare CRT de la Grundig foarte bun si de curant l-am luat pe acest LCD la un pret exceptional.

  2. Are si Movie Player incorporat sau poti vedea doar poze/asculta mp3-uri de pe un stick USB?

  3. Televizorul are un contrast si o luminozitate extraordinar de frumoase, generand o imagine de cristal asemenea unui Samsung full HD. La fel sonorizarea stereo este ampla si puternica. Foarte multumit.

Comentariile sunt închise.