Gorenje WS40109

Dacă vrei o mașină de spălat mică atunci mașina de spălat rufe slim Gorenje WS40109 ar fi una dintre recomandările mele, alături de WF40129. E destinată gospodăriilor cu puțin spațiu sau celor care nu au nevoie de mai mult, astfel dacă stai într-o garsonieră sau un apartament mic și nu speli prea mult atunci acest model subțire ar fi ideal. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → despre care nu s-ar putea spune că e mare având în vedere că are clasa A la eficiență la spălare și consum energetic.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Sper că v-ați făcut o părere despre cum arată WS40109 deoarece la acest capitol am să-i expun principalele detalii tehnice. WS40109 e un model mic cu dimensiuni intrate la apă de 85 x 60 x 44 (IxLxA în centimetri), iar cuva e și ea mică de 4,5 kilograme și astfel vă puteți da seama că e un model pentru familiile mici. Greutatea aparatului e de 61 kilograme și se poate vedea clar că e mai mică și din aceste două cifre.
Din păcate cele 1000 rotații o plasează în clasa C a eficienței la centrifugare, dar având o cuvă mică nu cred că e nevoie de rotații suplimentare, deci nici de o clasă de eficiență superioară la capitolul centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: e mică așa încât să încapă în cea mai neîncăpătoare baie; nu consumă mult curent fiind în clasa A; provine de la un brand care face doar electrocasnice premium și cu un design foarte stilat; centrifugarea fiind cam slabă înseamnă că și zgomotul e mic fiind de 68 decibeli ceea ce e destul de puțin.
Contra: nu e prea eficientă la centrifugare și asta se datorează în principal celor 1000 de rotații, dar are multe programe și un afișaj cu led care e foarte high-tech. (Poate că dacă încărcarea era superioară, dar nu prea văd cum s-ar putea acest lucru la un model slim, atunci ar fi ocupat și mai puțin spațiu acolo unde doriți să o plasați.)

Concluzie

Gorenje WS40109 arată bine și se comportă bine fiind ideală pentru o familie formată din 2-3 persoane și va încăpea cu succes într-o baie mică ori în alt loc mic unde doriți să o amplasați. Gorenje se laudă că face doar aparate electrocasnice de tip premium și deosebite, iar despre modelul acesta se poate spune că e deosebit deoarece nu am văzut ca alți producători să facă modele similare.

Lasă un comentariu