Gorenje WF40129

Maşina de spălat rufe Gorenje WF40129 e un model îngust (adică Slim) cu o capacitate de spălare de 4.5 kg, eficienţă A+ şi o viteză de centrifugare de 1200 RPM. E evident că vine cu încărcare frontală iar hubloul se deschide la 180 de grade având un diametru de 33 de cm. Se adresează celor care au un buget mic şi doresc ceva compact şi nou. WF40129 vine cu o mulţime de tehnologii şi funcţii utile care le găsiţi şi pe maşinile mai scumpe. Motiv pentru care, merită fiecare leu. O alternativă care la fel o recomand, e WS 52125 BK deoarece e destul de asemănătoare cu acesta atât la dotări cât şi la preţ. Design-ul e destul de ergonomic adică în mijloc aveţi butonul pentru selectare programului, alături aveţi un ecran digital dar şi alte butoane. Pentru a afla mai multe funcţii, puteţi citi manualul de utilizare. Gorenje WF40129 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare maximă e de 4.5 kilograme dar puteţi spăla şi 2 sau 3 kilograme. Deci nu e o maşină care să poată spăla cantităţi mari (6-7 kg) ci cantităţi modice însă într-un mod eficient. Spun asta deoarece are eficienţă energetică A+, la spălare A şi la centrifugare B. Consumul anual într-un program e de 154 kW/h. Viteza de centrifugare e de 1200 RPM şi acesta poate varia de la un program la altul dar şi în funcţie de volumul de rufe. Are destul de multe programe dar eu voi menţiona doar o parte din ele: spălare lână, prespălare, sintetice, bumbac, consum redus de curent, uşor de călcat, delicate, mix etc.

La capitolele funcţii şi siguranţă are programare întârziată, protecţie împotriva copiilor, Carbotech, tehnologia automată Use Logic, sistem de control a stabilităţii şi altele. Pe parcursul unui program de spălare standard s-a observat că e destul de silenţioasă chiar şi pentru un volum mare de rufe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: carcasă lăcuită, model foarte îngust (44 cm), silenţioasă, are cele mai uzuale programe, tehnologia de gestionare automată a resurselor prin detectarea automată a cantităţii (Use Logic), realizată din materiale de bună calitate, uşor de folosit şi eficienţă A+.

Minusuri: având în vedere e o maşină Slim, nu putem să spunem că spală cantittăţi mici de rufe.

Concluzie

Acest Gorenje WF40129 e recomandarea mea de la acest producător în acest buget deoarece are cam toate caracteristicile necesare. Deci dacă nu aveţi un spaţiu de depozitare generos şi nu doriţi un model cu încărcare superioară, acesta e recomandarea mea.

Lasă un comentariu