Gorenje WA 73149

Mașina de spălat Gorenje WA 73149 e una dintre cele mai eficiente de pe piață și spun asta datorită eficienței energetice A+++. O alternativă la acesta e WS 52125 BK. Sincer nu știu prea multe care să fie așa de eficiente dar cu siguranță acesta e una dintre ele. Deci nu trebuie să fiți un expert pentru a ajunge la această concluzie. Alte caracteristici speciale ale acestei mașini Gorenje sunt următoarele: eficiență la centrifugare A, suportă o încărcătură maximă de 7 kilograme, Aqua Stop, Super Silent +, Carbo tech dar și altele. Chiar dacă consumul de energie într-un program standard e dublu față de o mașină de spălat rufe clasică, performanțele sunt impresionate iar același lucru se poate spune și despre calitatea spălării. Dacă nu vă place cum spală actuala mașină sau vă gândiți să achiziționați una și doriți să faceți alegerea corectă, alegeți-o pe aceasta cu încredere. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De sus
Afişaj şi butoane

Specificaţii tehnice

Gorenje WA 73149 are o încărcare frontală și suportă cel mult 7 kilograme de rufe. E un model foarte bun și datorită vitezei de centrifugare foarte mari – 1400 de rotații pe minut. Într-un program standard acesta consumă circa 55 de litri de apă și 2.19 kwh. Clasele de eficiență sunt foarte bune pentru cât costă și nu le veți găsi la prea multe modele: eficiență energetică A+++, eficiență la spălare A și eficiență la centrifugare A. Probabil singurul minus al acestui aparat e ecranul digital care e unul LCD și destul de mic (deci nu poate afișa foarte multe informații, doar timpul de spălare rămas). Și acesta beneficiază de multe programe de spălare. Acestea sunt 19 la număr dar eu voi enumera doar pe cele mai uzuale: bumbac, consum redus, prespălare, spălare lână, mix, sintetice și spălare manuală. Spre deosebire de programele uzuale aceasta are și: spălare cu apă rece la 15 grade C, program jogging, pompă apă, înmuiere, clătire, stoarcere, intensiv și program ECO – 30 de grade.

La capitolele funcții și siguranță WA 73149 are: semnalizare acustică la finalizarea programului, programare întârziată, selector centrifugare, sistem de protecție împotriva inundațiilor și copiilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie inteligenta Use Logic, control al nivelului apei, Carbotech, eficiență și ușor de folosit.

Minusuri: ecranul e mic.

Concluzie

Acest electrocasnic destinat spălării rufelor numit Gorenje WA 73149 e recomandarea mea pentru cei care doresc un aparat de calitate și bineînțeles celor care și-l pot permite, dar mai există și varianta ratelor fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa