Gorenje BM 1200 BK, mașină făcut pâine ieftină

Gorenje BM 1200 BK e un model nou de mașină de făcut pâine care se remarcă prin prețul mic de achiziție, puterea mare de 800W, cele 12 programe și capabilitatea de a face 900-1200 grame de pâine. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » o să vă bucurați de pâine de casă fără ameliorator sau chimicale.
E un model compact și ușor de folosit de oricine, iar acest ultim lucru e datorat faptului că vine cu instrucțiuni de utilizare și are puține butoane.

Aspect

Se poate vedea că e un model negru, adică o alternativă la Gorenje BM 900 W care-i un model pe alb. Mai există și alte mașini de pâine Gorenje, dar acelea sunt mai scumpe. Chiar dacă în imaginea de alături se vede numai mașina, trebuie menționat că există și un accesoriu livrat în pachet – pahar pentru dozare corectă.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Acest model vine cu o capacitate maximă de 1200 grame și cu o putere de 800W. Dacă nu mâncați prea multă pâine atunci trebuie menționat că are și posibilitatea de a face minim 900 grame pâine. Dacă o să faceți mai puțin atunci riscați să nu iasă tocmai cum vă doriți.
După ce pâinea e gata, poate fi ținută la cald deoarece are și funcția de păstrare la cald.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un panou de control electronic și afișaj digital care vă ține informați; are o garanție de minim 2 ani căreia i se poate atașa o extragaranție de unul sau doi ani; acest cuptor poate ține la cald pâinea până la o oră; are o funcție prin care se poate regla crusta; are program Gluteen Free pentru cei care nu au toleranță la gluten.
Contra: era interesant dacă venea cu o carte de rețete.

Concluzie

E un model nou apărut online și nici nu costă prea mult. Poate că la alte magazine o să-l găsiți mai ieftin, dar mie mi se pare mai bună oferta aceasta deoarece transportul e gratis și există posibilitatea de 30 de zile de retur dacă nu ești mulțumit. Mai multe despre cum se prezintă acest BM1200BK se poate vedea din preview-ul de alături

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje BM 1200 BK, mașină făcut pâine ieftină”

Comentariile sunt închise.