GoPro FullHD Hero 3

Una dintre cele mai bune camere video ale momentului e GoPro FullHD Hero 3 și nu e o cameră oarecare, ci un sport. În magazinele online de specialitate o să o gășiți și sub numele de GoPro Hero 3, iar față de alte modele anterioare aceasta are senzor CMOS care poate filam Full HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul de plecare pentru varianta cu senzor de 5MP, iar cea cu 11MP costă cu vreo 400 lei mai mult.

Poze

Pe partea de estetică nu stă la fel de bine precum modelele normale de camere video, însă e mult mai rezistentă. Vine pe o singură culoare, dar nu știu dacă vă interesează prea mult acest aspect deoarece pe mine nu mă interesează culoarea sa. S-ar putea spune că nu are ecran, iar ceva ce pare a fi display e prezentat în poza a doua. Treaba cu aceste camere GoPro e faptul că ecranul e opțional, fiind un accesoriu și poate fi atașat precum lego atunci când aveți nevoie de el.

GoPro FullHD Hero 3 0
Camera
GoPro FullHD Hero 3 1
Informații pe display

Specificaţii tehnice

GoPro Hero3 e o cameră modernă care vine cu senzor CMOS capabil. Filmarea se realizează la maxim 1080p, dar pentru mine 720p e suficient. Suportă o multitudine de carduri, iar portul HDMI e prezent pentru a putea conecta aparatul la un televizor ori la un altfel de ecran extern. Are și Wi-Fi ceea ce va ajuta la telecomandarea sa cu un smartphone, dar și la transferul de fișiere fără a folosi un fir.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu câteva accesorii la pachet, iar numărul de accesorii opționale e destul de mare și cel mai important lucru e că pot fi achiziționate și în România de la magazinele online; vine în trei variante (white, silver, black edition) în funcție de bugetul fiecăruia, fiind un model mai basic, unul intermediar și unul Black Edition pentru pretențioși.
Contra: aspectul nu e chiar punctul său forte.

Concluzie

În opinia mea acest aparat e unul foarte bun și nu știu dacă aș alege varianta Black Edition ori pe cea normală. Cert e că dacă ești pasionat de sporturi extreme și vrei să te filmezi în timp ce le faci atunci un astfel de aparat ar fi foarte bun. Din preview-ul de alături poți să-ți faci o oarecare părere despre accesorii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „GoPro FullHD Hero 3”

  1. Din pacate articolul nu este documentat. Sunt trei variante nu doua ! Nu vin in doua culori ( alb sau negru ). Ele sunt identice ca design si culoare. White, Silver sau Black reprezinta variantele de camere ! Gasiti pe net la distribuitorii autorizati informatii corecte despre aceste produse. Linkurile dvs. nu duc catre unii dintre acestia.

Comentariile sunt închise.