Goclever NETI102 10

Acest netbook Goclever NETI102 de 10″ e probabil cel mai ieftin model şi primul care-l văd cu sistem de operare Android. Un netbook cu Android ca acest NET I102 e precum unul cu Linux, numai că pentru acesta aveţi o mulţime de aplicaţii cunoscute (în special dacă aveţi un smartphone cu Android). Puteţi juca diverse jocuri, viziona filme şi chiar să ascultaţi muzică ca şi la un netbook obişnuit. În acelaşi buget puteţi opta chiar şi pentru o tabletă de la acest producător – Tab R73 7, însă cea mai bună alternativă e cea de 10 inci. NETI102 e un gadget portabil şi accesibil şi spun asta deoarece acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul acestui mini laptop e unul ARM11 e 1 GHz ca şi cel de pe tablete. Ecranul e unul LCD LED de 10 inci cu rezoluţie 600p. Memoria RAM e suficientă chiar şi dacă e de 512 MB deoarece sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread nu necesită mai mult. Nuvine cu un hard disk ci cu o memorie flash de 4 GB care poate fi extinsă cu un card microSD sau cu un hard disk extern ().

Pe partea de multimedia Goclever NETI102 are două difuzoare de 1 W fiecare, cititor de carduri dar şi cameră web. Restul dotările sunt destul de bune, cum ar fi: portul HDMI, ieşire audio pentru boxe, patru USBuri 2.0 (conectarea unui mouse, HDD etc.), LAN şi WLAN. Având în vedere că funcţionează cu Android, lista de formate media suportate e destul de lungă (suportă chiar şi formate Office).

Având în vedere că bateria acestuia e de 5200 mAh, autonomia e undeva la 4-6 ore (depinde de setările făcute şi dacă-l folosiţi cu sau fără Wi-Fi). Iar încărcarea ei se face în circa 4-5 ore. Aveţi acces la Android Market pentru instalarea de aplicaţii iar unele dintre ele sun chiar şi contra cost.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Goclever NETI102 are o autonomie de circa 5 ore, nu aveţi nevoie de antivirus, sunt multe aplicaţii gratuite, redă 720p, Android Market, are HDMI şi porturi USB destule (puteţi conecta chiar şi un mouse).

Minusuri: are doar 4 GB.

Concluzie

Netbook-ul Goclever NETI102 10″ e un reuşit dar cred că se putea şi mai bine în special la partea de memorie internă, iar în rest pot spune că e cea mai accesibilă soluţie pentru studenţi şi elevi. ÎNsă, un gadget mai portabil ar fi o tabletă care vă poate oferi o experienţă unică în ceea ce privesc jocurile (ecran tactil).

7 comentarii la „Goclever NETI102 10”

 1. salut. nu stiu daca ai mai discutat despre asta, dar, te-as ruga daca sti, sa-mi spui cum setez goclever i102 pentru internet prin modem(MF120) de la digi. mersi anticipat.

 2. salut mihai. ai reusit sa setezi netul ? eu am facut factory reset si de atunci nu mai reusesc sa conectez nici un modem …:(

 3. salut.am ce va probleme cu goclever i102
  nu al pot porni
  sc nu intra in sistem
  doar de aprinde
  si atat
  nici o imagine,sau sa intru in bioos nu stiu daca se poate intrem,cine stie rog sa ma ajute

 4. salut ..nu pot sa intru in sistem,pe ce buton trebuie sa apas k nu stiu..astept un raspuns ,multumesc anticipat

 5. sal
  am si eu o problema cu goclever i102
  se deschide ecranul,apare scris android si cam atat
  nu vrea mai mult
  ce sa fac?

Lasă un comentariu