Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Packard Bell DOTS-C-262G32nuk

Netbook-urile încă mai sunt la modă deoarece îți oferă o portabilitate crescută față de tablete sau latpoprui. Un model care mi îmi place destul de mult e acest Packard Bell DOTS-C-262G32nuk, iar față de alte laptopuri mici acesta are procesor Atom N2600, 2GB memorie RAM și sistem de operare Linpus Lite for MeeGo.
Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi primești un mini laptop foarte bun care nu costă mult și care are incorporate toate facilitățile de care ai nevoie pentru a te bucura de navigatul pe Internet și vizionat clipuri.

Aspect

Modelul acesta e unul negru cu mov, iar acest lucru îl puteți vedea și din imaginea de alături. Ecranul e cât al unei tablete mari, adică de 10.1 inci, iar acest lucru înseamnă că filmele HD se vor vedea bine, cu atât mai mult cu cât rezoluția e una de 1024 pe 600 pixeli.

Deschis

Deschis

Caracteristici tehnice

Gadgetul de față vine cu cel mai nou procesor Intel Atom – N2600 – care e unul dual core de 1.6 Ghz cu cip grafic de 400 megaherți. Iar, deoarece are 2GB memorie RAM o să puteți instala chiar și Windows 8 pe el. Astfel, în opinia mea, o să beneficiați de o experiență superioară decât folosind sistemul care îl are preinstalat.
Are chiar și sistem de operare pe el, mai exact Linux, iar din această cauză o să puteți să-l utilizați din primul moment în care îl primiți acasă.

Păreri pro şi contra

Pro: are o portabilitate crescută deoarece greutatea e de circa un kilogram, iar bateria ține undeva la maxim 8 ore; e performant deoarece procesorul are două nuclee; vine cu cele mai noi porturi cum ar fi VGA și HDMI, iar acestea o să vă ajute să conectați un monitor sau un televizor pentru a vedea un film mai mare.
Contra: ecranul nu e chiar HD; nu are USB 3.0.

Concluzie

În urmă cu ceva timp se zicea că producătorii de PC-uri nu vor mai face netbook-uri (din diferite motive), dar uite că nu e așa deoarece acest segment e unul foarte popular printre cei care vor o soluție performantă și foarte portabilă. O tabletă sau un smartphone nu vor fi niciodată o alternativă la un laptop, dar un netbook e pe drumul cel bun.
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă modelul de față am postat un preview cu un model similar alături.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Ionescu Florin

  L.Am cumparat de curînd si am un acer dar acest packard bell e foarte bun raportat si la pret. Are dotari dorite de alte produse cu pretentii dar acestea te ard doar la buzunar si chiar au probleme de soft. Il recomand calduros!

 • Tommy

  Ruleaza bine Win 7 Pro?

 • cristi

  am laptop-ul de 2 ani…sunt multumit de el…functioneaza perfect pe 7 pro…vreau doar sa-i schimb procesorul cu o frecventa mai mare…vreau sfaturi…multumesc

 • Naşul

  La laptopuri nu se poate schimba procesorul. Încearcă să-ți cumperi alt laptop.

Lasă un comentariu