Packard Bell DOTS-C-262G32nuw

Packard Bell DOTS-C-262G32nuw e un nou netbook cu procesor Intel Atom N2600, 2GB memorie RAM și sistem de operare Linpus Lite for MeeGo. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și mă bucur că magazinele online românești s-au decis să aducă și modele de la acest brand.

Aspect

E un model alb cu mov cu un ecran de 10.1 inci și cu o rezoluție de 1024 pe 600 pixeli care e numai bună pentru filme HD de pe YouTube. Din pozele de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest model, iar din preview-ul de la final puteți vedea în detaliu ce caracteristici are. Ecranul e unul caracteristic netbook-urilor, dar și tabletelor cu dimensiuni mari și de aceea nu o s daț greși dacă achiziționați un așa aparat.

Tastatura
Tastatura
PC-ul
PC-ul

Caracteristici tehnice

DOTS-C-262G32nuw e un model cu cel mai nou procesor Atom – N2600 – care incorporează și o placă video integrată deosebit de capabilă. Memoria RAM e de 2 giga și e suficientă în cazul în care vă decideți să instalați cel mai nou sistem de operare de la MS, adică Windows 8. Spun asta despre sistem de operare deoarece vine cu Linux care nu e tocmai pe placul multora.
Portabilitatea sa e una peste medie deoarece are o baterie care ține 8 ore și o greutate mică de circa un kilogram.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; arată bine; poate fi utilizat cu ușurință chiar și de cei care nu au mai folosit un PC până acum; vine cu VGA și HDMI în cazul în care ecranul vi se pare prea mic pentru vizionarea unui film și doriți să vă uitați pe un televizor.
Contra: nu vine cu Windows, ci cu Linux.

Concluzie

Dacă te interesează un PC foarte portabil care să fi și performant atunci cea mai bună variantă ar fi achiziționarea uni netbook. Puteți să folosiți acest calculator pentru navigat pe Internet, convorbiri via Skype (are webcam) și vizionat seriale HD. Modelul de față ar fi recomandarea mea, iar din clipul de alături poți vedea mai bine cu arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa