Packard Bell DOTS-C-262G32nkk

Packard Bell DOTS-C-262G32nkk e unul dintre puținele netbookui de pe piață deoarece mulți producători au renunțat la acest tip de mini laptop. Pe parcursul anilor laptopurile s-au tot ieftinit,  iar acum există laptopuri de 1200 lei care sunt mult superioare netbookurilor. Plus că laptopurile oferă un ecran de 15 inci HD. totuși, există unii utilizatori care doresc un laptop mic pentru călătorii și nu au pretenții. Alternative în același preț veți găsi de l același producător și în culori diferite. Designul e același ca la modelele predecesoare, doar configurația diferă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă alegeți altă culoare, arată identic la partea de finisaje. Construcția sa e una robustă, cu tastatură full-size și balamale decente.

Deschis
Deschis
Închis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul acestui netbook e un Intel Atom N2600 de 1.6 GHz. Chiar dacă nu e la fel de performant e suficient de bun pentru a viziona filme la calitate video superioară sau pentru a folosi aplicații office. Ecranul de 10.1 inci are o rezoluție de 600p și e unu iluminat LED (contrast ridicat). Multitaskingul e decentă având în vedere cei 2 GB. Având în vedere câtă memorie are, Windows 8 32 de biți e ideal pentru acesta sau Windows 7 Starter.

Spațiul de stocare nu e prea mare dar suficient pentru utilizatorii cu mici pretenții – 320GB. Placa video e cea din procesor, adică Intel GMA 3600. Poate fi un player multimedia portabil decent având în vedere difuzoarele stereo, cameră web, cititorul de carduri și porturile. Nu trebuie să uităm de tehnologia wireless WLAN, cu care puteți să vă conectați ușor la internet (fără cablu LAN, dar aveți nevoie de un router wireless).

Autonomia mare de maxim 8 ore se datorează bateriei cu 6 celule și procesorului (consum redus). Chiar și greutatea sa poate fi un avantaj (undeva la 1 kg) și e normal să fie așa. Spun asta deoarece un model mai mare are și o greutate corespunzătoare (același lucru și pentru modele mici).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de 8 ore, HDMI, procesor performant din seria SandyBridge, preț bun având în vedere configurația și dotările, construcție robustă și fiabilitate.

Minusuri: hard disk mic.

Concluzie

Acest Packard Bell DOTS-C-262G32nkk e o alegere bună dacă aveți deja un laptop sau un desktop și vreți doar un gadget compact care puteți să-l luați cu voi într-o excursie sau atunci când faceți naveta. Am pus un clip cu un model similar chiar dacă configurația diferă.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Packard Bell DOTS-C-262G32nkk”

Comentariile sunt închise.