Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Garmin Nuvi 1450T

Acest sistem de navigaţie Garmin Nuvi 1450T Full Europa cu Free Traffic e un model bun de recomandat în special că are specificaţii tehnice şi software foarte bune. O alternativă la acesta e modul mai performant Nuvi 3760T. Acesta face parte din noua generaţie de gps-uri şi aici mă refer la ecranul de 5 inci. După cum observaţi tendinţa cu ecrane tot mai mari nu e doar la telefoane ci şi la sistemele de navigaţie. Acest Nuvi 1450T vine cu harta completă a Europei (la unele GPS-uri s-ar putea să vedeţi Full Europe care e tot acelaşi lucru cu Full Europa cu Free Traffic). Spre deosebire de GPSurile de la ceilalţi producători, acesta are o mulţime de funcţii pe care le voi enumera mai jos. Dacă vă gândiţi să alegeţi un asemenea gadget pentru autoturismul dumneavoastră, trebuie să ştiţi că are un preț bun Vezi prețul special de azi deci vă trebuie un buget decent pentru a-l achiziţiona.

Poze

Aşa arată

Ce conţine pachetul

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul STA2062L de 403 MHz care e unul destul de performant pentru ca software-ul să se “mişte” decent. Vine cu un slot pentru carduri de tipul MicroSD. Ecranul e unul TFT backlight alb de 5 inci cu o rezoluţie 480 cu 272 pixeli. Pe partea de software are instalată harta Europei.

Nu este un dispozitiv mare dar nici foarte greu (221 grame), deci e un model portabil şi spun asta pentru că mulţi dintre voi nu l-aţi lăsa în maşină atunci când plecaţi undeva pentru o perioadă mai îndelungată (în special dacă vă aflaţi pe teritoriul ţării 🙂 ). Autonomia bateriei Li-Ion e de 3 ore care e peste medie. Nuvi 1450T are interfaţă multimedia doar pentru vizionarea de fotografii.

Ca şi funcţii modelul 1450T are: Hot fix, POI Share, POI Loader, Digital Elevation Mapping, indicator viteză maximă (vă poate scuti de amenzi), ecoRoute, Lane Guidance, Junction View, receiver FM, nuRoute şi myTrends. Dar mai există şi posibilitatea blocării ecranului sau punerii sale în stand-by.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: arată destul de bine, software-ul e uşor de utilizat chiar şi de amatori, ecran generos, design elegant, conţinutul pachetului e generos şi el, multe funcţii şi autonomie mare.

Ca minusuri: preţul, nu are interfaţă video.

Concluzie

Acest Garmin Nuvi 1450T e o alegere bună de la acest producător recent intrat pe piaţa din România şi cred că va avea succes deoarece majoritatea GPSurilor sunt foarte reuşite şi au un raport calitate/preţ bun, dar se putea şi mai bine din unele puncte de evdere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu