Garmin Nuvi 3760T Full Europe, sistem navigație

Dacă sunteți în căutare unui GPS nou, performant și dacă se poate să aibe și harta Europei cu Premium Traffic atunci o recomandarea ar fi acest sistem de navigație Garmin Nuvi 3760T Full Europe cu Premium Traffic. Alternativă de 5 inci mai ieftine de la același producător sunt modelele Nuvi 2450 şi Nuvi 1450T. Chiar dacă acest dispozitiv are un ecran de 4.3 inci, rezoluția acestuia e una foarte mare. Are o mulțime de funcții pe care nu le veți putea găsi pe alte dispozitive similare, ci doar pe cele Garmin. Se pare că acesta e cel mai bun GPS al acestui producător dar nu spun că e unul perfect deoarece se putea un ecran de cel puțin 5 inci sau mai știu eu ce. Nuvi 3760T are un preț bun Vezi prețul special de azi » pentru care veți avea un GPS foarte bun care va oferi 4 ore de utilizare și multe altele.

Poze

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, avem de-a face cu un model foarte bun deci specificații tehnice sunt foarte bune. Aici mă refer la procesorul de 403 MHz numit STA2062L. Acesta nu are o memorie internă destinată stocării diverselor fișiere, motiv pentru care are slot microSD pentru carduri de memorie cu același nume. Ecranul TFT vine cu tehnologie backlight alb care are o rezoluție generoasă de 800 cu 480 pixeli la o diagonală de 4.3 inci, deci imaginea va fi una foarte clară spre deosebire de celelalte modele de la acest producător.

Pe partea de software acest Nuvi 3760T vine cu harta Europei. Are o greutate de numai 113 grame deci poate fi destul de luat cu voi dacă nu doriți să-l lăsați în mașină. Cu acesta nu vă mai faceți griji că se termină bateria înainte să ajungeți la destinație deoarece are o autonomie de circa 4 ore. Are interfață multimedia pentru redarea doar a fotografiilor.

Are o mulțime de funcții interesante: POI Share, myTrends, ecoRoute, POI Loader, Auto zoom, Hot fix, indicator viteză maximă, park position recall, receiver FM inclus și blocarea ecranului sau puterea lui în modul stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: rezoluția mare a ecranului, harta vine cu Premium Traffic, multe funcții, design elegant și carcasă solidă.
Ca minusuri: prețul.

Concluzie

Acest GPS Garmin Nuvi 3760T se adresează celor care doresc ceva mai deosebit la un buget ceva mai mare.

Sper că acest clip vă va ajuta să vă faceți o părere despre aparat.

Te-ar mai putea interesa