Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Evolio Evotab2 7″

Tableta Evolio Evotab2 7 vine ca o alternativă la Evolio EvoTab TB1. Preţul nu e mare şi din cauza lui e o tabletă aş de populară, cât despre detaliile tehnicel ale tabletului pot spune că sunt impresionante. Evotab2 e recomandată de ecranul de 7 inch cu o rezoluţie de 800 pe 400 (o rezoluţie care o aveau tabletele premium de acum aproximativ câteva luni), procesorul Cortex A8 de 1Ghz, sistemul de operare Android 2.3 (nu e cel mai nou dar e optimizat special pentru gadgetul de faţă) şi de multe altele.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar la aceşti bani primeşti o tabletă cu numeroase porturi şi cu posibilitatea ataşării uni modem 3G extern. E foarte bine că are o memorie internă de 8 giga şi nu o să fiţi nevoiţi să-i cumpăraţi un card, dar dacă spaţiul s-a epuizat atunci puteţi să-i ataşaţi un card deoarece are cititor de carduri.

Poze

Meniul de start

Alt meniu

Specificaţii tehnice

Evolio Evotab2 7 e o tabletă românească de nota 10 şi asta deoarece specificaţiile nu lasă de dorit. Sistemul de operare va rula fluent datorită componentelor cu care e construită tableta, dar dacă o să rulaţi foarte multe aplicaţii în acelaşi timp s-ar putea să apară un mic lag ca la orice tabletă.

Nu are suport pentru 3G, deci modem integrat, dar cum ziceam mai sus se poate ataşa un modem. Iar dacă vreţi să vă conectaţi la Internet atunci o puteţi face prin intermediul portului Wi-Fi din dotare şi astfel o să vă conectaţi pe gratis deoarece 3G-ul e pe bani (ai nevoie de un abonament la un operator de telefonie mobilă).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, preţul e modic, are suport Adobe Flash şi producătorul se laudă că poate reda “formatul” 1080p. Ale plusuri ar fi portul USB, bateria de 4500mAh care ţine destul de mult (autonomie de maxim 10 ore) şi sistemul de operare Android destul de actual.
Contra: suportă carduri de maxim 16 giga.

Concluzie

Tableta Evolio Evotab2 7 e un produs românesc care impresionează prin preţul mic şi mulţimea de dotări cu care vine la bord. OS-ul e unul destul de nou, dar eu sper ca cei de la Evolio să pregătească şi Android 4 pentru tableta de faţă.

Per ansamblu pot spune că sunt mulţumit de ce poate tableta, dar am unele rezerve legate de actualitatea OS-ului, dar mă gândesc că se poate actualiza la cea mai noua versiune. Ca o paranteză pot spune că aş fi încântat dacă ar face şi telefoane cu Android, dar să aibă un design unic (şi deosebit) şi să vină cu Android 4+.

Arată similar versiunii 1:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu