Evolio EvoBook EB1

Evolio Evobook EB1 este primul eReader românesc, iar experienţa citirii acestuia este aceeaşi cu citirea unei cărţi sau ziar, se laudă producătorii. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Totodată ebook reader-ul este cel mai bun eBook Reader românesc pentru că este singurul. 😀 eBook Reader-ul vine cu un pachet de cărţi româneşti şi din literatura universală (tot în română). Foarte important pentru cititorii mai bătrâni este faptul că meniurile pot fi setate în limba română.

Poza

Made in Romania

Preţ

Preţul este unul competitiv în sensul că este doar de 600 şi ceva de lei.

Nota 8

Îi dau nota 8 lui Evolio EvoBook EB1 deoarece arată ca un dispozitiv made in China tocmai pentru că e făcut acolo şi pentru că este cel mai bun eBook Reader românesc, iar produsele româneşti nu inspiră încredere.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Evolio EvoBook EB1”

 1. Vand eBook Reader Evolio EvoBook EB1 – 600 RON;
  CADOU! Coperta din Piele.
  Garantie 24 luni.
  (incluse 328 carti literatura internationala in limba romana+9 carti literatura romana)
  Transport: Curier: 50 RON; Posta Romania: 15 RON.

 2. ATENTIE – ecranul se crapa foarte usor. EVOBOOK parea un gadget promitator, l-am cumparat imediat si l-am folosit intensiv pentru vreo trei luni. Apoi l-am pus in husa. Husa acestuia are niste cleme de metal care il fixeaza bine. Atat de bine si de rigid incat probabil cauzeaza tensiuni. La cateva ore dupa ce l-am fixat in husa am vrut sa citesc ceva. Ecranul se inegrea vazand cu ochii, pe diagonala, de la mijloc catre coltul superio opus. Am dus aparatul la service, chial la EVOLIO, pe strada Ionel Perlea din Bucuresti. „Defectul este mecanic, se datoreaza utilizarii necorespunzatoare, va trebui sa platiti contravaloarea display-ului, 250 RON”. Nu am avut de ales si am platit. Sfatul meu pentru cei care au cumparat deja: AVETI MARE GRIJA, DISPOZITIVUL E FOARTE SENSIBIL. NU FOLOSITI HUSA! Pentru cei care inca nu au cumparat: LUATI ALTCEVA. COMANDATI PE NET UN KINDLE SAU O ALTA MARCA CUNOSCUTA. Nu va lasati atrasi de pretul mic, daca dati 85 EUR pe o reparatie pretul nu mai este chiar atat de mic.
  ALTCEVA: Fisiere3le PDF se citesc FOARTE DIFICIL. Trebuie folosit zoom-ul, si sagetile de navigare, operatiunile sunt foarte greoaie si consumatoare de timp. Fisierele HTML sunt de asemenea greu de citit. Tioate link-urile apar cu gri deschis… atat de deschis incat trebuie sa ai ochi buni sa le vezi.

Comentariile sunt închise.