Electrolux EWP1264TDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWP1264TDW e una din recomandările mele pentru cei ce vor eficiență și spre deosebire de Energy Saver, vine cu Time Manager. Cu acesta puteți scurta programul de spălare dar fără a compromite rezultatele. Poate fi utilă atunci când trebuie să plecați urgent undeva și doriți să puneți cât de repede posibil acele rufe la uscat sau în uscător. Deci nu diferă cu mult față de modelul Energy Saver, de aceea poate fi o alternativă la acel model. Prețurile nu diferă cu mult, de aceea nu aveți nevoie de un buget prea generos. EWP1264TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Electrolux EWP1264TDW e o mașină cu încărcare de tip frontală care nu suportă mai mult de 6 kg de haine. Ecranul LED e o dotare standard adică se găsește la mai toate mașini dar nu toate sunt la fel de mari și nu oferă aceleași informații. Eficiența e energetică e foarte bună de aceea a primit A++, iar pentru stoarcere a primit B deci se putea mai bine la acest capitol. Pentru că poate spăla până la 6 kilograme de rufe, a primit clasa A la spălare. Are suficiente programe de spălat și nu cred că-i lipsește vreunul important.

Pe partea de siguranță și funcții aduce: Fuzzy Logic, Time Manager, echilibrare a încărcăturii, amânare pornire (programare întârziată), protecție copii etc. Protecția împotriva copiilor e utilă pentru cei care au copii mai neastâmpărați și deci să nu se compromită programul de spălat. Deasemenea are protecție împotriva inundațiilor care poate fi considerată ca fiind o doare standard. NIvelul de zgomot e potrivit pentru o mașină de spălat dar se putea mai bine – 60dB, bineînțeles, diferă în funcție de programul ales și centrifugare.

Nu ocupă așa de mult spațiu deoarece adâncimea sa e cu 10 cm mai mică (50 cm) față de mașinile obișnuite, dar tot nu e una de tip slim sau îngustă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are eficiență A++, aspect plăcut, funcții ca Fuzzy Logic și programare întârziată și acel ecran LED e foarte util (se poate observa temperatura setată dar și viteza de centrifugare aleasă).

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest Electrolux EWP1264TDW ar putea fi alegerea ideală dacă nu vă doriți performanțe mai mari la capitolul stoarcere și nu aveți alte preferințe. Aspectul său e o altă caracteristică de luat în considerare, care în acest caz e unul simplu și ergonomic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EWP1264TDW”

Comentariile sunt închise.